প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা চৌধরী অজিৎ সিংহ লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
06 MAY 2021 10:31AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হান্না কেন্দ্র মন্ত্রী ওইবিরম্বা চৌধরী অজিৎ সিংহ লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা চৌধরী অজিৎ সিংহ জীনা লৈখিদবদা থম্মোয় শোক্না অৱাবা ফোংদোকখি। লৌমীশিংগী য়াইফনবগীদমক মহাক্না কৎথোক্লম্বা অমসুং কেন্দ্র সরকারদা পোর্তফোলিও কয়া অমবু মহাক্না পায়বা ঙমখিবশিং প্রধান মন্ত্রীনা অমুক হন্না নিংশিংখি। শ্রী মোদীনা মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং পামজবশিংগী অৱাবদা শরুক য়াখি।

Prime Minister's Office
PM Condoles demise of Chaudhary Ajit Singh
06 MAY 2021 10:31AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the death of former Union Minister, Chaudhary Ajit Singh ji.
In a tweet, the Prime Minister expressed deep grief on the death of Chaudhary Ajit Singh ji. The Prime Minister recalled his dedication to the welfare of farmers and his able handling of various portfolios in the Union Government. Shri Modi conveyed his condolences to his family and admirers.