Prime Minister's Office
PM reviews Army’s preparedness & initiatives for Covid management
29 APR 2021 1:24PM by PIB Delhi
Chief of Army Staff General MM Naravane called on Prime Minister Narendra Modi today.
They discussed various initiatives being taken by the Army to help in Covid management.
General MM Naravane informed the PM that medical staff of the Army is being made available to various state governments. He also briefed the PM that Army is setting up temporary hospitals in various parts of the country.
General MM Naravane apprised the PM that Army is opening up its hospitals for civilans wherever possible. He also added that citizens can approach their nearest army hospitals.
General MM Naravane informed the PM that the Army is helping with manpower for imported Oxygen tankers and vehicles where specialised skills are required to manage them.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা আর্মীনা কোবিদ শেন্ননবা পায়খৎলিবা থবক অমসুং শেম-শাবশিং য়েংশিনখ্রে
29 APR 2021 1:24PM by PIB Imphal
আর্মী স্তাফকী চীফ, জেনেরেল এম.এম. নরাবানেনা প্রধান মন্ত্রী, নরেন্দ্র মোদীগা ঙসি ৱারী শাখ্রে।
মখোয়না আর্মীনা কোবিদ শেন্নবদা তেংবাংনবা পায়খৎলিবা তোঙান-তোঙানবা থবক কয়াগী মতাংদা ৱারী খন্নখি।
জেনেরেল এম.এম. নরাবানেনা প্রধান মন্ত্রীদা আর্মীগী মেদিকেল স্তাফ খুদিংমক তোঙান-তোঙানবা রাজ্য সরকারশিংনা শিজিন্নবা য়াহনগনি হায়না পাউদমখি। আর্মীনা লৈবাক্কী মফম কয়াদা তেম্পোরেরী হোস্পিতাল কয়া অমসু শারি হায়না মহাক্না প্রধান মন্ত্রীদা মখা তানা পাউদমখি।
জেনেরেল এম.এম. নরাবানেনা প্রধান মন্ত্রীদা মখোয়গী হোস্পিতাল কয়া অমসু অয়াবা পীবা মফমশিংদা মীচম প্রজাগীদমক্তা হাংদোক্লি হায়না পনবগা লোয়ননা মীচম প্রজাশিংনা মনাক নকপা আর্মী হোস্পিতালশিংদা লাইয়েংবা লাকপা য়াগনি হায়বগী ৱাফমসু থমখি।
জেনেরেল এম.এম. নরাবানেনা অখন্নবা স্কিল শিজিন্নদুনা শেন্নবগী মথৌ তাবা মীরমদগী পুশিল্লকপা ওক্সীজেন তেঙ্কর অমসুং গারীশিং শেন্নবদসু আর্মীনা মীওই কয়া পুথোক্তুনা তেংবাংলি হায়না প্রধান মন্ত্রীদা পাউদমখি।