প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ভূমিকম্প সন্দৰ্ভত অসমৰ মুখ্যমন্ত্ৰীৰে প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ বাৰ্তালাপ, সম্ভাৱ্য সকলো সহায়ৰ আশ্বাস
28 APR 2021 9:38AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে অসমৰ ভিন্ন প্ৰান্তত অনুভূত হোৱা ভূমিকল্প সন্দৰ্ভত ৰাজ্যখনৰ মুখ্যমন্ত্ৰী শ্ৰী সৰ্বানন্দ সোণোৱালৰ সৈতে বাৰ্তালাপ কৰে।
এটা টুইটত শ্ৰী মোদীয়ে কয়ঃ
“অসমৰ ভিন্ন প্ৰান্তত অনুভূত হোৱা ভূমিকম্প সন্দৰ্ভত ৰাজ্যখনৰ মুখ্যমন্ত্ৰী শ্ৰী @sarbanandsonwal জীৰ সৈতে বাৰ্তালাপ কৰো। এই সন্দৰ্ভত কেন্দ্ৰৰপৰা সম্ভৱপৰ সকলো সহায়ৰ আশ্বাস প্ৰদান কৰিছো। মই অসমৰ জনতাৰ সুখ-শান্তিৰ অৰ্থে প্ৰাৰ্থনা জনাইছো।”

Prime Minister's Office
PM Speaks to Assam CM regarding earthquake, assures all possible help
28 APR 2021 9:38AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi spoke to Assam Chief Minister, Shri Sarbananda Sonowal regarding the earthquake in parts of the state.
In a tweet Shri Modi said:
“Spoke to Assam CM Shri @sarbanandsonwal Ji regarding the earthquake in parts of the state. Assured all possible help from the Centre. I pray for the well-being of the people of Assam.”