Prime Minister's Office
PM Speaks to Assam CM regarding earthquake, assures all possible help
28 APR 2021 9:38AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi spoke to Assam Chief Minister, Shri Sarbananda Sonowal regarding the earthquake in parts of the state.
In a tweet Shri Modi said:
“Spoke to Assam CM Shri @sarbanandsonwal Ji regarding the earthquake in parts of the state. Assured all possible help from the Centre. I pray for the well-being of the people of Assam.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা অসমগী মুখ্য মন্ত্রীগা য়ুহা হাবগী মতাংদা ৱারী শাখ্রে, মপুং ফানা তেংবাংগনি হায়বগী থাজবা পীখ্রে
28 APR 2021 9:38AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অসমগী মুখ্য মন্ত্রী, শ্রী সর্বানন্দা সোনোৱালগা রাজ্য অসিগী মফম খরদা য়ুহা হাবগী মতাংদা ৱারী শাখ্রে।
শ্রী মোদীনা ত্বীৎ অমদা অসুম্না হায়খিঃ
“অসমগী সি.এম. শ্রী @sarbanandsonwalজীগা রাজ্য অসিগী মফম খরদা য়ুহা হাবগী মতাংদা ৱারী শাখ্রে। কেন্দ্র সরকারগী মাইকৈদগী হীরম খুদিংদা তেংবাংগনি হায়না থাজবা পীখ্রে। ঐহাক্না অসমগী মীওইশিংনা তেক্ত-কায়দনা লৈনবা থৌজাল নীজরি”।