প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম. কোবিদ-১৯গী অনিশুবা ভেক্সিনগী দোজ কাপখ্রে
08 APR 2021 9:29AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী কোবিদ-১৯গী অনিশুবা ভেক্সিনগী দোজ কাপখ্রে।
ত্বীত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায় মদুদি, “ঐহাক্না কোবিদ-১৯গী অনিশুবা ভেক্সিনগী দোজ ঙসি এ.আই.আই.এম.এস. কাপখ্রে। ভাইরস অসিবু মায়থিবা পীবা ঙম্বা ঐখোয়দা লৈজরিবা হায়রগদি ভেক্সিনেসন অসিনি।
অদোমসু হায়রিবা ভেক্সিন অসিগী কাপ্নবদি অয়াবা ফংলবদি অথুবা মতমদা কাপথোকপিয়ু। CoWin.gov.in মিং চনশিনবিয়ু”।

Prime Minister's Office
PM gets second dose of COVID-19 vaccine
08 APR 2021 9:29AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today took second dose of COVID-19 vaccine.
In a tweet Shri Modi said "Got my second dose of the COVID-19 vaccine at AIIMS today.
Vaccination is among the few ways we have, to defeat the virus.
If you are eligible for the vaccine, get your shot soon. Register on CoWin.gov.in."