ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
କୋଭିଡ-୧୯ ଟିକାର ଦ୍ୱିତୀୟ ଡୋଜ୍ ନେଲେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
08 APR 2021 9:29AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଆଜି କୋଭିଡ-୧୯ ଟିକାର ଦ୍ୱିତୀୟ ଡୋଜ୍ ନେଇଛନ୍ତି ।
ଟ୍ୱିଟ୍ କରି ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ କହିଛନ୍ତି ଯେ “ଆଜି ଏମ୍ସରେ ମୁଁ ମୋର କୋଭିଡ-୧୯ ଟିକାର ଦ୍ୱିତୀୟ ଡୋଜ୍ ନେଲି ।
ଭୂତାଣୁକୁ ପରାସ୍ତ କରିବାକୁ ଆମ ନିକଟରେ ଥିବା କିଛି ଉପାୟ ମଧ୍ୟରେ ଟିକାକରଣ ଅନ୍ୟତମ ।
ଯଦି ତୁମେ ଟିକା ନେବାପାଇଁ ଯୋଗ୍ୟ, ତେବେ ଏହା ଶୀଘ୍ର ନିଅ । CoWin.gov.in ରେ ପଞ୍ଜିକରଣ କର ।"

Prime Minister's Office
PM gets second dose of COVID-19 vaccine
08 APR 2021 9:29AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi today took second dose of COVID-19 vaccine.
In a tweet Shri Modi said "Got my second dose of the COVID-19 vaccine at AIIMS today.
Vaccination is among the few ways we have, to defeat the virus.
If you are eligible for the vaccine, get your shot soon. Register on CoWin.gov.in."