প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম. মোদীনা হান্নগী পি.এম.শ্রী ঐচ. দি. দেবেগৌদাগা ৱারী শান্নখ্রে
31 MAR 2021 1:42PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা, হান্নগী প্রধান মন্ত্রী শ্রী ঐচ.দি. দেবেগৌদাগা ৱারী শান্নখ্রে অমসুং মহাক অমসুং মহাক্কী লোয়নবীগী হকচাংগী মরমদা হংখ্রে।
ত্বীত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায় মদুদি, “হান্নগী প্রধান মন্ত্রী Shri @H_D_Devegowda জিগা ৱারী শন্নরে অমসুং মহাক অমসুং মহাক্কী লোয়নবীগী হকচাংগী মরমদা হংখ্রে। য়াম্না অথুবা মতমদা ফগৎনবা থৌনিজরি” ।

Prime Minister's Office
PM speaks to former PM Shri H D Devegowda
31 MAR 2021 1:42PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi spoke to former Prime Minister, Shri H D Devegowda and enquired about his and his wife’s health.
In a tweet, the Prime Minister said, "Spoke to former PM Shri @H_D_Devegowda Ji and enquired about his and his wife’s health. Praying for their quick recovery."