প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
অহানবা ক্বাদ্রিলেতরেল লিদর্স ভর্চুএল সম্মিত্তা প্রধান মন্ত্রীগী হৌদোক ৱারোল
12 MAR 2021 8:39PM by PIB Imphal
য়োর এক্সেলেন্সি,
প্রসিদেন্ত বিদেন,
প্রধান মন্ত্রী মোরিসন, অমসুং
প্রধান মন্ত্রী সুগা,
মখোয়গা মখোয়গা মরুপ মপাং ওইবা অসি অফবা অমনি!
ঐহাক্না প্রসিদেন্ত বিদেনবু খোঙথাং অসিগীদমক থাগৎচরি।
এক্সেলেন্সিস,
ঐখোয়না ঐখোয়গী দেমোক্রেসিগী মমলনা পুন্সিল্লি অমসুং ঐখোয়না ইন্দো-পেসিফিক অসি কোমথোকপা, ইক্লুসিব ওইবা অসি ঙাক্তুনা চৎলি।
ঙসিগী ঐখোয়গী এজেন্দা অসি – ভেক্সিন, অইং-অশাগী অওনবা অমসুং চাওখৎলক্লিবা তেক্নোলোজী অসি কোনশিল্লি – ক্বাদ অসি মালেমগী অফবা অমা ওইনবা অসিদা ফোর্স অমা শেম্বা।
ঐহাক্না অফবা অমা উবা ঙম্মী মদুদি মসি মালেম অসি ইমুং অমনি হায়না লৌরিবা বাসুধাইবা কুতুমবকমগী ভারতকী মমাংঙৈগী ফীলোজোফী অসি শন্দোরকপা অসিনি।
ঐখোয় পুন্না থবক তৌমিন্নগনি, হান্নদগী হেন্না নক্ননা, মদুদি ইন্দো-পেসিফিক অসি শোই-ঙামদবা, লেঙদবা অমসুং য়াইফরবা অমা ওইনবা পুন্না তৌমিন্নদুনা পুখৎপা অসিনি।
ঙসিগী সম্মিতকী মিতিং অসিনা ক্বাদকী মতম অদু লাক্লে হায়বা উৎলি।
হৌজিক্তি মফম অসিদা লেঙদবা মরুওইবা য়ুম্বী ওইনা লৈহৌরগনি।
থাগৎচরি।

Prime Minister's Office
Prime Minister's opening remarks at the first Quadrilateral Leaders’ Virtual Summit
12 MAR 2021 8:39PM by PIB Delhi
Your Excellencies,
President Biden,
Prime Minister Morrison, and
Prime Minister Suga,
It is good to be among friends!
I thank President Biden for this initiative.
Excellencies,
we are united by our democratic values, and our commitment to a free, open and inclusive Indo-Pacific.
Our agenda today - covering areas like vaccines, climate change and emerging technologies - makes the Quad a force for global good.
I see this positive vision as an extension of India's ancient philosophy of Vasudhaiva Kutumbakam, which regards the world as one family.
We will work together, closer than ever before, for advancing our shared values and promoting a secure, stable and prosperous Indo-Pacific.
Today’s summit meeting shows that Quad has come of age.
It will now remain an important pillar of stability in the region.
Thank You.