প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
উত্তৰাখণ্ডৰ মুখ্যমন্ত্ৰী হিচাপে শপত গ্ৰহণ কৰা শ্ৰী তীৰথ সিং ৰাৱতক অভিনন্দন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
10 MAR 2021 5:20PM by PIB Guwahati
উত্তৰাখণ্ডৰ মুখ্যমন্ত্ৰী হিচাপে শপত গ্ৰহণ কৰা শ্ৰী তীৰথ সিং ৰাৱতক অভিনন্দন জনাইছে প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে।
এক টুইটত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়, ‘শ্ৰী তীৰথ সিং ৰাৱতক উত্তৰাখণ্ডৰ মুখ্যমন্ত্ৰী হিচাপে শপত গ্ৰহণ কৰাৰ বাবে অভিনন্দন। তেওঁৰ যথেষ্ট প্ৰশাসনিক আৰু সাংগঠনিক অভিজ্ঞতা আছে। তেওঁৰ নেতৃত্বত ৰাজ্যখনে প্ৰগতিৰ নতুন শিখৰত উপনীত হ’ব পাৰিব বুলি মই বিশ্বাসী।’

Prime Minister's Office
PM congratulates Shri Tirath Singh Rawat on taking oath as CM of Uttarakhand
10 MAR 2021 5:20PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Shri Tirath Singh Rawat on taking oath as the Chief Minister of Uttarakhand.
In a tweet, the Prime Minister said, "Congratulations to Shri @TIRATHSRAWAT on taking oath as the Chief Minister of Uttarakhand. He brings with him vast administrative and organisational experience. I am confident under his leadership the state will continue to scale new heights of progress."