প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মার্চ ২দা প্রধান মন্ত্রীনা মেরিতাইম ইন্দিয়া সমিৎ ২০২১ হৌদোক্কনি
28 FEB 2021 6:01PM by PIB Imphal
ভিদিও কনফরেন্সকী খুৎথাংদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মার্চ ২দা ‘মেরিতাইম ইন্দিয়া সমিৎ ২০২১’
মেরিতাইম ইন্দিয়া সমিৎ ২০২১গী মরমদা
মেরিতাইম ইন্দিয়া সমিৎ ২০২১ অসি পোর্তস, সিপ্পিং অমসুং ৱাতরৱেজ মিনিস্ত্রিনা শীন্দুনা ভর্চুএল প্লেতফোর্ম www.maritimeindiasummit.in দা মার্চ ২দগী মার্চ ৪, ২০২১ ফাওবা পাংথোক্কনি।
মীফম অসিনা মথং চহি ১০দা ভারতকী মেরিতাইম সেক্তরগী লম্বী অমা তাক্কনি অমসুং মালেমগী মেরিতাইম সেক্তরনা ভারতনা মাঙজিল থানবা থবক পায়খৎকনি। মীফম অসিদা তোঙান-তোঙানবা লৈবাকশিংগী শক্নাইরবা ৱাঙাংলোইশিং শরুক য়াগনি হায়না থাজরি অমসুং ভারতকী মেরিতাইম সেক্তরদা ললোন-ইতিক অমসুং শেন থাদবগী খুদোংচাবশিং থিদোক্কনি। নুমিৎ হুম্নিগী মীফম অসিদা দেনমার্কনা পুন্না থবক তৌমিন্নবা লৈবাক ওইরি।

Prime Minister's Office
PM to inaugurate Maritime India Summit 2021 on 2nd March
28 FEB 2021 6:01PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will inaugurate ‘Maritime India Summit 2021’ on 2nd March via video conferencing.
About Maritime India Summit 2021
The Maritime India Summit 2021 is being organized by the Ministry of Ports, Shipping and Waterways on a virtual platform www.maritimeindiasummit.in from 2nd March to 4th March 2021.
The Summit will visualize a roadmap for India's Maritime sector for next decade and will work to propel India to the forefront of the Global Maritime Sector. Eminent speakers from several countries are expected to attend the Summit and explore the potential business opportunities and investments in Indian Maritime domain. Denmark is the partner country for the three-day summit.