Ministry of Health and Family Welfare
India’s Cumulative Testing stand at 21.15 Cr today with nearly 2400 testing labs across the country
India’s Cumulative Vaccination coverage has crossed 1.11 crore
No new COVID Fatality reported in 19 States/UTs; No new cases reported in 7 States/UTs in the last 24 hours
22 FEB 2021 1:04PM by PIB Delhi
India has registered a record in the number of COVID-19 cumulative tests. It has crossed the 21.15 crore (21,15,51,746) tests.6,20,216 tests were conducted in the last 24 hours.
Progressive countrywide expansion in testing infrastructure has played a crucial role in the steep rise of testing numbers. With 2393 testing labs in the country including 1,220 Government laboratories and 1,173 Private laboratories, the daily testing capacity has got a substantial boost.
India’s cumulative national Positivity Rate is presently pegged at 5.20%.
The number of beneficiaries being tested per million every day has shown a consistent and progressive increase. India’s tests per million stand at 1,53,298.4 today.
As on 22nd February, 2021, the vaccination coverage was 1,11,16,854 through 2,32,317 sessions, as per the provisional report till 8 am today. These include 63,97,849 HCWs (1st dose), 9,67,852HCWs (2nd dose) and 37,51,153FLWs (1st dose).
The 2nd dose of COVID19 vaccination started on 13th February, 2021 for those beneficiaries who have completed 28 days after receipt of the 1st dose. Vaccination of the FLWs started on 2nd Feb 2021.
S.
No.
State/UT
Beneficiaries vaccinated
1stDose
2ndDose
Total Doses
1
A&N Islands
4,846
1,306
6,152
2
Andhra Pradesh
4,13,678
89,645
5,03,323
3
Arunachal Pradesh
19,702
4,041
23,743
4
Assam
1,54,754
11,050
1,65,804
5
Bihar
5,22,811
39,046
5,61,857
6
Chandigarh
12,953
795
13,748
7
Chhattisgarh
3,41,251
20,699
3,61,950
8
Dadra& Nagar Haveli
4,939
244
5,183
9
Daman & Diu
1,735
213
1,948
10
Delhi
2,94,081
17,329
3,11,410
11
Goa
15,070
1,113
16,183
12
Gujarat
8,22,193
60,925
8,83,118
13
Haryana
2,08,308
23,987
2,32,295
14
Himachal Pradesh
95,105
12,092
1,07,197
15
Jammu & Kashmir
2,00,695
6,731
2,07,426
16
Jharkhand
2,54,531
11,484
2,66,015
17
Karnataka
5,41,332
1,14,043
6,55,375
18
Kerala
3,99,284
38,829
4,38,113
19
Ladakh
5,827
600
6,427
20
Lakshadweep
1,809
115
1,924
21
Madhya Pradesh
6,40,805
3,778
6,44,583
22
Maharashtra
8,78,829
47,637
9,26,466
23
Manipur
40,215
1,711
41,926
24
Meghalaya
23,877
629
24,506
25
Mizoram
14,627
2,241
16,868
26
Nagaland
21,526
3,909
25,435
27
Odisha
4,38,127
94,966
5,33,093
28
Puducherry
9,251
853
10,104
29
Punjab
1,22,527
14,269
1,36,796
30
Rajasthan
7,82,701
38,358
8,21,059
31
Sikkim
11,865
700
12,565
32
Tamil Nadu
3,39,686
31,160
3,70,846
33
Telangana
2,80,973
87,159
3,68,132
34
Tripura
82,369
11,587
93,956
35
Uttar Pradesh
10,66,290
85,752
11,52,042
36
Uttarakhand
1,31,384
7,166
1,38,550
37
West Bengal
6,39,252
49,912
6,89,164
38
Miscellaneous
3,09,794
31,778
3,41,572
Total
1,01,49,002
9,67,852
1,11,16,854
As on Day-37 of the vaccination drive (21stFebruary, 2021), 31,681 vaccine doses were given. Out of which, 24,471 beneficiaries were vaccinated across 1,429 sessions for 1st dose (HCWs and FLWs) and 7,210 HCWs received 2nd dose of vaccine.
Out of total 1,11,16,854 vaccine doses, 1,01,49,002 (HCWs and FLWs) received 1st dose of vaccine and total 9,67,852 HCWs received 2nd dose of vaccine.
60.17% of the total vaccine doses are concentrated in 7 States. Karnataka alone accounts for 11.8% (1,14,043 doses).
India’s cumulative recoveries stand at 1.06 Cr (1,06,99,410) today. The Recovery Rate is 97.22%. The recovered cases exceed the active cases by 1,05,49,355 (71.3 times).
9,695 patients have been recovered and got discharged in the last 24 hours.
80.86% of the new recovered cases are observed to be concentrated in 5 States.
Kerala has reported the maximum number of single day recoveries with 4,345 newly recovered cases. 2,417 people recovered in Maharashtra in the past 24 hours followed by 460 in Tamil Nadu.
The country’s Active Caseload is 1.50 lakh (1,50,055) today. The present active caseload now consists of 1.36% of India’s total Positive Cases. 14,199 new daily cases have been recorded in the last 24 hours.
Seven States/UTs have not reported any new cases in last 24 hours. These are Uttarakhand, Ladakh, Meghalaya, Mizoram, Arunachal Pradesh, D&D and D&N, A&N Islands.
86.3% of the new cases are from5 States.
Maharashtra continues to report the highest daily new cases at 6,971. It is followed by Kerala with 4,070 while Tamil Nadu reported 452 new cases.
Nineteen States/UTs have not reported any COVID19 deaths in the last 24 hours. These are Haryana, Andhra Pradesh, J&K, Rajasthan, Odisha, Goa, Chandigarh, Assam, Manipur, Sikkim, Lakshadweep, Tripura, Nagaland, Ladakh, Meghalaya, Mizoram, Arunachal Pradesh, D&D and D&N, A&N Islands.
83 deaths were reported in the last 24 hours.
Five States account for 78.31% of the new deaths. Maharashtra saw the maximum casualties (35). Kerala reported 15 deaths.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
লৈবাক অসিদা তেস্তিং লেব ২৪০০ লৈবগা লোইননা ঙসি ভারত্তা পুন্না তেস্ত তৌখিবা অসি করোর ২১.১৫ শুখ্রে
ভারত্তা বেক্সিন কাপখিবা অসি পুন্না করোর ১.১১ হেনখ্রে
রাজ্য/য়ু.তি. ১৯দা কোবিদনা মরম ওইদুনা নৌনা লৈখিদবগী রিপোর্ত লৈতে; হৌখিবা পুং ২৪দা রাজ্য/য়ু.তি. ৭তা অনৌবা কেস অমত্তা রিপোর্ত তৌরকখিবা লৈতে
22 FEB 2021 1:04PM by PIB Imphal
ভারতনা কোবিদ-১৯গী তেস্তশিং তৌখিবগী অপুনবা মশিং অসিদা রেকোর্দ অমা রেজিস্তর তৌবা ঙমখ্রে। তেস্ত তৌখিবা করোর ২১.১৫ (২১,১৫,৫১,৭৪৬) হেনখ্রে। হৌখিবা পুং ২৪দা তেস্ত ৬,২০,২১৬ পাঙথোকখ্রে।
লৈবাক শিনবা থুংনা পাক শন্না তেস্তিং ইনফ্রাস্ত্রকচর চাউথোকপা হেনগৎলকপা অসিনা তেস্ত তৌবগী মশিং খঙৱাং ৱাংখৎহনবদা মরু ওইবা থৌদাং অমা লৌখি। লৈবাক অসিদা সরকারগী লেবোরেতোরী ১,২২০ অমসুং লনাই লেবোরেতোরী ১,১৭৩ য়াওনা তেস্তিং লেব ২৩৯৩ লৈবগা লোইননা নোংমগী ওইনা তৌরিবা তেস্তকী কেপাসিতী অসি চাউনা হেনগৎহনখি।
ভারতকী লৈরিবা অপুনবগী পোজিতিব ওইবগী চাং অসি হৌজিক ৫.২০% ওইরি।
নুমিৎ খুদিংগী মিলিয়ন অমদা তেস্ত তৌখিবা বেনিফিসরীশিংগী মশিং অসি লেপ্পা লৈতনা অমসুং মথং-মথং হেনগৎলকপা উখি। ভারতকী মিলিয়ন অমদা তৌখিবা তেস্ত অসি ঙসি ১,৫৩,২৯৮.৪ শুখ্রে।
https://static.pib.gov.in/WriteReadData/userfiles/image/image002QP0E.jpgপ্রোবিজনেল রিপোর্তকী মতুং ইন্না ঙসি অয়ুক্কী পুং ৮:০০ ফাওবা সেসন ২,৩২,৩১৭কী খুত্থাংদা ফেব্রুৱারী ২২, ২০২১গী অয়ুক্কী পুং ৮:০০ ফাওবদা পুন্না কাপখিবা বেক্সিন অসি ১,১১,১৬,৮৫৪ ওইখ্রে। মসিদা ঐচ.সি.দবল্যু. ৬৩,৯৭,৮৪৯ (অহানবা দোজ), ঐচ.সি.দবল্যু. ৯,৬৭,৮৫২ (অনিশুবা দোজ) অমসুং এফ.এল.দবল্যু ৩৭,৫১,১৫৩ (অহানবা দোজ) য়াওখি।
অহানবা দোজ কাপখিবা নুমিৎ ২৮শুরবা বেনিফিসরীশিংগী কোবিদ১৯ বেক্সিনেসনগী অনিশুবা দোজ কাপ্পা ফেব্রুৱারী ১৩, ২০২১দগী হৌখি। এফ.এল.দবল্যু. শিংগী বেক্সিন কাপ্পা ফেব্রুৱারী ২, ২০২১দগী হৌখি
মশিং
রাজ্য/য়ু.তি.
বেক্সিন কাপখ্রবা বেনিফিসরীশিং
অহানবা দোজ
অনিশুবা দোজ
অপুনবা দোজ
এ অমসুং এনগী ঈথৎশিং
৪,৮৪৬
১,৩০৬
৬,১৫২
অন্ধ্র প্রদেশ
৪,১৩,৬৭৮
৮৯,৬৪৫
৫,০৩,৩২৩
অরুনাচল প্রদেশ
১৯,৭০২
৪,০৪১
২৩,৭৪৩
অসাম
১,৫৪,৭৫৪
১১,০৫০
১,৬৫,৮০৪
বিহার
৫,২২,৮১১
৩৯,০৪৬
৫,৬১,৮৫৭
চান্দিগর
১২,৯৫৩
৭৯৫
১৩,৭৪৮
ছত্তিসগর
৩,৪১,২৫১
২০,৬৯৯
৩,৬১,৯৫০
দদ্রা অমসুং নগর হবেলি
৪,৯৩৯
২৪৪
৫,১৮৩
দামন অমসুং দীয়ু
১,৭৩৫
২১৩
১,৯৪৮
১০
দিল্লী
২,৯৪,০৮১
১৭,৩২৯
৩,১১,৪১০
১১
গোৱা
১৫,০৭০
১,১১৩
১৬,১৮৩
১২
গুজরাত
৮,২২,১৯৩
৬০,৯২৫
৮,৮৩,১১৮
১৩
হরিয়ানা
২,০৮,৩০৮
২৩,৯৮৭
২,৩২,২৯৫
১৪
হিমাচল প্রদেশ
৯৫,১০৫
১২,০৯২
১,০৭,১৯৭
১৫
জম্মু অমসুং কাশ্মির
২,০০,৬৯৫
৬,৭৩১
২,০৭,৪২৬
১৬
ঝার্খন্দ
২,৫৪,৫৩১
১১,৪৮৪
২,৬৬,০১৫
১৭
কর্নাতকা
৫,৪১,৩৩২
১,১৪,০৪৩
৬,৫৫,৩৭৫
১৮
কেরেলা
৩,৯৯,২৮৪
৩৮,৮২৯
৪,৩৮,১১৩
১৯
লদাখ
৫,৮২৭
৬০০
৬,৪২৭
২০
লক্ষদীপ
১,৮০৯
১১৫
১,৯২৪
২১
মধ্য প্রদেশ
৬,৪০,৮০৫
৩,৭৭৮
৬,৪৪,৫৮৩
২২
মহারাস্ত্র
৮,৭৮,৮২৯
৪৭,৬৩৭
৯,২৬,৪৬৬
২৩
মনিপুর
৪০,২১৫
১,৭১১
৪১,৯২৬
২৪
মেঘালয়
২৩,৮৭৭
৬২৯
২৪,৫০৬
২৫
মিজোরাম
১৪,৬২৭
২,২৪১
১৬,৮৬৮
২৬
নাগালেন্দ
২১,৫২৬
৩,৯০৯
২৫,৪৩৫
২৭
ওরিশা
৪,৩৮,১২৭
৯৪,৯৬৬
৫,৩৩,০৯৩
২৮
পুদুচেরী
৯,২৫১
৮৫৩
১০,১০৪
২৯
পঞ্জাব
১,২২,৫২৭
১৪,২৬৯
১,৩৬,৭৯৬
৩০
রাজস্থান
৭,৮২,৭০১
৩৮,৩৫৮
৮,২১,০৫৯
৩১
সিক্কিম
১১,৮৬৫
৭০০
১২,৫৬৫
৩২
তামিল নাদু
৩,৩৯,৬৮৬
৩১,১৬০
৩,৭০,৮৪৬
৩৩
তেলঙ্গনা
২,৮০,৯৭৩
৮৭,১৫৯
৩,৬৮,১৩২
৩৪
ত্রিপুরা
৮২,৩৬৯
১১,৫৮৭
৯৩,৯৫৬
৩৫
উত্তর প্রদেশ
১০,৬৬,২৯০
৮৫,৭৫২
১১,৫২,০৪২
৩৬
উত্তরাখন্দ
১,৩১,৩৮৪
৭,১৬৬
১,৩৮,৫৫০
৩৭
ৱেস্ত বেঙ্গল
৬,৩৯,২৫২
৪৯,৯১২
৬,৮৯,১৬৪
৩৮
অতোপ্পশিং
৩,০৯,৭৯৪
৩১,৭৭৮
৩,৪১,৫৭২
অপুনবা
১,০১,৪৯,০০২
৯,৬৭,৮৫২
১,১১,১৬,৮৫৪
বেক্সিনেসন দ্রাইভকী ৩৯নি শুবা নুমিৎ (ফেব্রুৱারী ২১, ২০২১) অসিদা পুন্না বেক্সিন দোজ ৩১,৬৮১ কাপখ্রে। মসিগী মনুংদা সেসন ১,৪২৯গী খুত্থাংদা বেনিফিসরী ২৪,৪৭১ দা অহানবা দোজ (ঐচ.সি.দবল্যু.শিং অমসুং এফ.এল.দবল্যু.শিং) অমসুং ঐচ.সি.দবল্যু. ৭,২১০দা অনিশুবা দোজ কাপখ্রে।
অপুনবা বেক্সিন দোজ ১,১১,১৬,৮৫৪গী মনুংদা বেনিফিসরী ১,০১,৪৯,০০২দা অহানবা দোজ (ঐচ.সি.দবল্যু.শিং অমসুং এফ.এল.দবল্যু.শিং) অমসুং ঐচ.সি.দবল্যু. পুন্না ৯,৬৭,৮৫২ দা অনিশুবা দোজ কাপখ্রে।
ভারত্তা কাপখিবা অপুনবা বেক্সিনগী দোকশিংগী ৬০.১৭% দি রাজ্য ৭তগী ওইখ্রে। কর্নাতকা খক্তদা ১১.৮% (দোজ১,১৪,০৪৩) ওইখ্রে।
ভারত্তা ঙসি পুন্না মীওই করোর ১.০৬ (১,০৬,৯,৪১০) নাবা ফগৎখ্রে। নাবা ফগৎলকপগী চাং অসি ৯৭.২৫% ওইখ্রে। নাবা ফগৎখিবা কেসশিংনা এক্তিব কেসশিংদগী ১,০৫,৪৯,৩৫৫ (শরুক ৭১.৩) হেনগৎখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনাবা মীওই ৯,৬৯৫ নাবা ফগৎতুনা দিসচার্জ তৌখ্রে।
নৌনা ফগৎলকখিবা কেসশিংগী ৮০.৮৬%দি রাজ্য ৫দগী ওইখ্রে।
নৌনা ফগৎখিবা কেস ৪,৩৪৫গা লোইননা কেরেলানা নোংমদা খ্বাইদগী মশিং ৱাংনা ফগৎলকপগী রিপোর্ত তৌরকখ্রে। হৌখিবা পুং ২৪দা মহারাস্ত্রদা মীওই ২,৪১৭ অমসুং তামিল নাদুদা ৪৬০ ফগৎতুনা মতুং ইন্নখ্রে।
লৈবাক অসিগী এক্তিব কেস অসি ঙসি লাখ ১.৫০ (১,৫০,) শুখ্রে। হৌজিক লৈরিবা এক্তিব কেসলোদ অসি ভারতকী অপুনবা পোজিতিব কেসশিংগী শুপ্নগী .৩৬% ওইরি। হৌখিবা পুং ২৪দা নুংতিগী ওইনা থেংনবা অনৌবা কেস ১৪,১৯৯ রেকোর্দ তৌখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা রাজ্য/য়ু.তি. তরেৎতা অনৌবা কেসশিং অমত্তা রিপোর্ত তৌরকখিদ্রে। মখোয় অদুদি উত্তরাখন্দ, লদাক, মেঘালয়, মিজোরাম, অরুনাচল প্রদেশ, দি অমসুং দি অমদি দি অমসুং এন অমসুং এ অমসুং এন ঈথৎশিং অসিনি।
অনৌবা কেসশিংগী ৮৬.৩%দি রাজ্য অমসুং য়ু.তি. ৫দগী ওইখ্রে।
অনৌবা কেস ৬,৯৭১গা লোইননা মহারাস্ত্রনা মশিং খ্বাইদগী য়াম্না মখা তানা রিপোর্ত তৌরকখ্রে। কেরেলাদা ৪,০৭০ অমরোমদা তামিল নাদুদা অনৌবা কেস ৪৫২ থেংনবগী রিপোর্ত তৌদুনা মতুং ইন্নখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা রাজ্য/য়ু.তি. ১৯দা কোবিদ১৯গা মরী লৈননা লৈখিদবগী রিপোর্ত তৌরকখিদে। মখোয় অদুদা হরিয়ানা, অন্ধ্র প্রদেশ, জে অমসুং কে (য়ু.তি.), রাজস্থান, ওরিশা, গোৱা, চান্দিগর, অসাম, মনিপুর, সিক্কিম, লক্ষদীপ, ত্রিপুরা, নাগালেন্দ, লদাখ (য়ু.তি.), মেঘালয়, মিজোরাম, অরুনাচল প্রদেশ, দি অমসুং দি অমদি দি অমসুং এন অমসুং এ অমসুং এন ঈথৎশিং অসিনি।
হৌখিবা পুং ২৪দা লৈখিদবা ৮৩ রিপোর্ত তৌরকখ্রে।
নৌনা লৈখিদবগী ৭৮.৩১%দি রাজ্য মঙাদগী ওইখ্রে। মহারাস্ত্রদা মশিং খ্বাইদগী য়াম্না লৈখিদে (৩৫)। কেরেলাদানা লৈখিদবা ১৪ রিপোর্ত তৌরকখ্রে।