প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না অন্ধ্র প্রদেশকী কর্নুলদা লম্বীগী খুদোংথিবা থৌদোক্তা লৈখিদ্রবশিং অদুগী অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
14 FEB 2021 11:12AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অন্ধ্র প্রদেশকী কর্নুল জিলাদা থোকখিবা লম্বীগী খুদোংথিবা থৌদোক অমদা মীওই কয়াগী পুন্সি মাংখিবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
ত্বীৎ অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়, "অন্ধ্র প্রদেশকী কর্নুল জিলাদা থোকখিবা লম্বীগী খুদোংথিবা থৌদোক অদু লাইবক থিবনি। অৱাবা তারিবা তানফম অসিদা ঐহাক্না লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং-মনুংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। অশোক-অপন নক্লিবশিং অথুবদা ফগৎলকপা ওইরসনু হায়না ঐহাক্না থৌনিজরি।"

Prime Minister's Office
PM condoles loss of lives in road accident at Kurnool, Andhra Pradesh
14 FEB 2021 11:12AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief over the loss of lives in a road accident at Kurnool district, Andhra Pradesh.
In a tweet, the Prime Minister said, "The road accident in Andhra Pradesh’s Kurnool district is saddening. In this hour of sadness, my thoughts are with those who lost their loved ones. I hope that the injured recover at the earliest."