সিবিল এবিয়েসন মন্ত্রালয়
ফ্লাইতশিং মহৌশাগী ফিবম হঞ্জিল্লকপদা দোমেস্তিক পেসেঞ্জর খ্বায়দগী য়াম্বা
২০২১গী ফেব্রুৱারীগী ১২দা ফ্লাইত ২,৩৪৯দা পেসেঞ্জর ২,৯৭,১০২ পাইখি
13 FEB 2021 1:42PM by PIB Imphal
২০২১গী ফেব্রুৱারীগী ১২দা ফ্লাইত ২,৩৪৯দা দোমেস্তিক পেসেঞ্জরশিংগী মশীং ২,৯৭,১০২দা হেনগৎখি হায়না সিবিল এবিএসনগী এম.ও.সি. আই./সি. শ্রী হার্দীপ এস. পুরিনা হায়খি। মহাক্না মখা তানা হায়খি মদুদি ২০২১গী মেগী ২৫দগী দোমেস্তিক ফ্লাইত মহৌশাগী ফিবম হঞ্জিল্লকপদগী মসিনা খ্বায়দগী ৱাংবা ওইরি। শ্রী পুরিনা খঙহনখি মদুদি এয়র ত্রাবেল তৌবা অসিনা শোই ঙামদবা, হেন্ন কান্নবা অমসুং মতম কনবা অসিনা কোবিদ মমাংগা থাক মান্ননা মশীং হেনগৎলক্লি।
২০২১গী ফেব্রুৱারীগী ১২ ফাওবদা ফ্লাইত পাইবা অসি ৪৬৯৭নি। অপুনবা মীশিং এয়রপোর্ত্তা তাখিবনা ৫,৯৩,৮১৯ ওইরি।
কোবিদ-২৯ লায়চৎ হৌরকপদগী, দোমেস্তিক ফ্লাইত অসি ২০২০গী মার্চকী ২৪দগী (১১:৫৯ পি.এম.) থিংজিন্দুনা লাকখিবনি। ২০২১গী মে ২৫দগী অমুক মহৌশাগী ফিবমদা হঞ্জিল্লকখিবনি।

Ministry of Civil Aviation
Highest number of domestic passengers since resumption of flights
2, 97,102 passengers flew on 2,349 flights on 12th February 2021
13 FEB 2021 1:42PM by PIB Delhi
Number of domestic passengers on 12th February 2021 rose to 2,97,102 on 2,349 flights, Shri Hardeep S Puri, MoS, I/C, Civil Aviation said. He added that this is the highest since resumption of domestic flights on 25th May 2020. Shri Puri informed that with air travel emerging as a preferred mode of travel due to safety, efficiency and time saving, the numbers are almost touching Pre-COVID levels.
Total flight movements of 12th February 2021 were 4697. The total number of footfalls on airports was 5,93,819.
In the wake of Covid-19 pandemic, domestic flight operations were ceased with effect from midnight (11:59 pm) of 24th March 2020. The operation resumed after two months on 25th May 2020.