Prime Minister's Office
PM approves ex-gratia for the victims of avalanche in Chamoli, Uttarakhand
07 FEB 2021 8:45PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has approved an ex-gratia of Rs. 2 lakh each from Prime Minister’s National Relief Fund for the next of kin of those who have lost their lives due to the tragic avalanche caused by a Glacier breach in Chamoli, Uttarakhand
He has also approved an amount of Rs. 50,000 for those seriously injured.
PMO tweeted, "PM @narendramodi has approved an ex-gratia of Rs. 2 lakh each from PMNRF for the next of kin of those who have lost their lives due to the tragic avalanche caused by a Glacier breach in Chamoli, Uttarakhand. Rs. 50,000 would be given to those seriously injured."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা উত্তরাখন্দগী চামোলিদা উন কিন্থবগী ভিক্তিমশিংদা এক্স-গ্রেসিয়া অয়াবা পীখ্রে
07 FEB 2021 8:45PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা উত্তরাখন্দগী চামোলিদা অকি তুজুংলবা গ্লেসিয়র কাইথরকপদগী উন কিন্থবদা মপুন্সি মাংখ্রবশিং খুদিংমক মখোয়গী নক্নবশিংদা প্রধান মন্ত্রীগী নেস্নেল রিলিফ ফন্দদগী এক্স-গ্রেসিয়া ওইনা লুপা লাখ ২গী অয়াবা পীখ্রে।
মহাক্না য়াম্না থিনা শোক্লবশিংগীদমক শেনফম ওইনা লুপা ৫০,০০০গী অয়াবশু পীখ্রে।
পি.এম.ও.না ত্বীত তৌখি মদুদি “PM @narendramodiনা প্রধান মন্ত্রীগী পি.এম.এন.আর.এফ.তগী এক্স-গ্রেসিয়া ওইনা লুপা লাখ ২ উত্তরাখন্দগী চামোলিদা অকি তুজুংলবা গ্লেসিয়র কাইথরকপদগী উন কিন্থবদা মপুন্সি মাংখ্রবশিং খুদিংমক মখোয়গী নক্নবশিংদা পীখ্রে। য়াম্না থিনা শোক্লবশিংগীদমক শেনফম ওইনা লুপা ৫০,০০০গী পীখ্রে”।