প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ইজরেলগী প্রধান মন্ত্রী হিস এক্সেল্লেন্সী বেঞ্জামিন নেতনয়াহুগা ৱারী শাখ্রে
01 FEB 2021 6:46PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি তেলিফোন্দা হিস এক্সেল্লেন্সী বেঞ্জামিন নেতনয়াহু, ইজরেলগী প্রধান মন্ত্রীগা ৱারী শাখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা জনুৱারী ২৯, ২০২১দা নই দিল্লীদা লৈবা ইসরেল এম্বেসীগী মনাক্তা থোকখিবা তেরর এতেক অদু অকনবা মওংদা য়ানিংদবা ফোঙদোকখ্রে। মহাক্না প্রধান মন্ত্রী নেতনয়াহুদা ভারতনা ইজরেলী দিপ্লোমেৎশিং অমসুং মফমশিং খুদোংথিহনদবা অমসুং ঙাকশেল পীবা হায়বা অসি খ্বাইদগী হেন্না মরু ওইনা লৌউ অমদি মদু পাঙথোকখ্রিবা মীওইশিং অদু খঙদোক্নবা অমসুং মরালগী চৈরাক পীনবা অরৈবা রিসোর্স পুম্নমক শিজিন্নরি হায়না ফোঙদোকখ্রে। হিরম অসিদা ভারত অমসুং ইজরেলীগী ঙাকশেলগী এজেন্সীশিংদা পুন্না থবক তৌমিন্নবা অসিদা লুচিংবা অনিনা অপেনবা ফোঙদোকখ্রে।
লুচিংবা অনিনা অমনা অমদা মখোয় মশাগী লৈবাকশিংদা কোবিদ-১৯ লাইচৎকী মআয়োক্তা লান্থেংনবদা খুমাং চাউশিনখিবশিংগী মতাংদা পাউদম্নখ্রে অমসুং মখোয়না লম অসিদা মখা তানা চুংশিন্ননবা ওইথোকপা য়াবশিং অদুসু খন্নখ্রে।

Prime Minister's Office
PM speaks to His Excellency Benjamin Netanyahu, Prime Minister of Israel
01 FEB 2021 6:46PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi spoke to His Excellency Benjamin Netanyahu, Prime Minister of Israel on telephone today.
Prime Minister conveyed his strong condemnation of the terror attack near the Israeli Embassy in New Delhi on 29 January 2021. He assured Prime Minister Netanyahu that India accords the highest importance to the safety and security of Israeli diplomats and premises, and would deploy all its resources to find and punish the perpetrators. Both leaders expressed satisfaction about the close coordination between Indian and Israeli security agencies in this context.
The two leaders also briefed each other about the progress of the fight against COVID-19 pandemic in their respective countries, and discussed possibilities of further collaboration in this area.