Prime Minister's Office
PM appreciates Election Commission on National Voters Day
25 JAN 2021 11:19AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi has appreciated the Election Commission on National Voters Day today.
"National Voters Day is an occasion to appreciate the remarkable contribution of the EC to strengthen our democratic fabric and ensure smooth conduct of elections. This is also a day to spread awareness on the need of ensuring voter registration, particularly among the youth", the Prime Minister said.

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଜାତୀୟ ମତଦାତା ଦିବସରେ ନିର୍ବାଚନ କମିଶନଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ପ୍ରଶଂସା
25 JAN 2021 11:19AM by PIB Bhubaneswar
ଆଜି ଜାତୀୟ ମତଦାତା ଦିବସରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ନିର୍ବାଚନ କମିଶନଙ୍କୁ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି, ‘ଦେଶର ଗଣତାନ୍ତ୍ରିକ ପ୍ରକ୍ରିୟାକୁ ସୁଦୃଢ଼ କରିବା ଏବଂ ସୂଚାରୁ ରୂପେ ନିର୍ବାଚନ ପରିଚାଳନାକୁ ନିଶ୍ଚିତ କରିବା ନିମନ୍ତେ ନିର୍ବାଚନ କମିଶନଙ୍କ ଦୃଷ୍ଟାନ୍ତମୂଳକ ଅବଦାନକୁ ପ୍ରଶଂସା କରିବାକୁ ଜାତୀୟ ମତଦାତା ଦିବସ ହିଁ ପ୍ରକୃଷ୍ଟ ସମୟ । ମତଦାତା ଭାବେ ପଞ୍ଜୀକୃତ ହେବା, ବିଶେଷ କରି ଯୁବପିଢ଼ିଙ୍କ ମଧ୍ୟରେ ସଚେତନତା ସୃଷ୍ଟି ନିମନ୍ତେ ଏହି ଦିବସରେ ମଧ୍ୟ ଆବଶ୍ୟକତା ରହିଛି’ ।