Prime Minister's Office
PM appreciates Election Commission on National Voters Day
25 JAN 2021 11:19AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi has appreciated the Election Commission on National Voters Day today.
"National Voters Day is an occasion to appreciate the remarkable contribution of the EC to strengthen our democratic fabric and ensure smooth conduct of elections. This is also a day to spread awareness on the need of ensuring voter registration, particularly among the youth", the Prime Minister said.

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ৰাষ্ট্ৰীয় ভোটাৰ দিৱস উপলক্ষে নিৰ্বাচন আয়োগক প্ৰশংসা কৰিলে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
25 JAN 2021 11:19AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি ৰাষ্ট্ৰীয় ভোটাৰ দিৱস উপলক্ষে নিৰ্বাচন আয়োগক প্ৰশংসা কৰিছে৷ এই সন্দৰ্ভত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এইদৰে কয়, ‘‘আমাৰ দেশৰ গণতান্ত্ৰিক ভেঁটি সুদৃঢ় কৰাত তথা নিৰ্বাচনসমূহ সফলতাৰে সম্পন্ন কৰাত নিৰ্বাচন আয়োগে যি ভূমিকা পালন কৰিছে, সেয়া উদযাপন কৰিবলৈ ৰাষ্ট্ৰীয় ভোটাৰ দিৱস পালন কৰা হৈছে৷ আজিৰ দিনটোত জনসাধাৰণৰ মাজত বিশেষকৈ যুৱচামৰ মাজত ভোটাৰৰ পঞ্জীয়নৰ প্ৰয়োজনীয়তা নিশ্চিত কৰাটোও সজাগতামূলক দিৱস হিচাপে পালন কৰা হয়৷’’