প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা জানুৱারী ২৫দা প্রধান মন্ত্রী রাস্ত্রীয়া বাল পুরস্কার এৱার্দীশিংগা উনগনি
24 JAN 2021 3:27PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা প্রধান মন্ত্রী রাস্ত্রীয়া বাল পুরস্কার (পি.এম.আর.বি.পি.)এৱার্দীশিংগা ২০২১গী জানুৱারী ২৫গী নুমিৎয়ুংবা পুং ১২ তাবা মতমদা ভিদিও কনফরেন্সকী খুত্থাংদা উনগনি। য়ুনিয়ন ৱুমেন অমসুং চাইল্দ দিবলপমেন্ত মিনিস্তরশু থৌরম অসিদা শরুক য়াগনি।
ভারত সরকারনা প্রধান মন্ত্রী রাস্ত্রিয়া বাল পুরস্কারগী মখাদা বাল শক্তি পুরস্কার হায়না তোঙান্না তৌবা ঙম্বা অমসুং অনৌবা ৱাখল পুথোকপা, স্কোলাস্তিক্কী মায় পাকপা, স্পোর্তস, কলা অমসুং সংস্কৃতী, সমাজগী সেবা তৌবা অমসুং থৌনা ফবা অসিদা মপা লৈত্না মায় পাকপা পুরকপা অঙাংশিংদা পীবনি। হন্দক্কী চহি অসিদা, লৈবাক অসিগী এপ্লিকান্ত ৩২, বাল শক্তি পুরস্কারগী মখল কয়াগী কেতগরীগী মখাদা, পি.এম.আর.বি.পি.-২০২১গীদমক খনখ্রে।

Prime Minister's Office
PM to interact with Pradhan Mantri Rashtriya Bal Puraskar awardees on 25th January
24 JAN 2021 3:27PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will interact with Pradhan Mantri Rashtriya Bal Puraskar (PMRBP) awardees on 25th January, 2021 at 12 noon via video conferencing. Union Women & Child Development Minister will also be present on the occasion.
The Government of India has been conferring the Bal Shakti Puraskar under Pradhan Mantri Rashtriya Bal Puraskar to the children with exceptional abilities and outstanding achievement in the fields of innovation, scholastic achievements, sports, arts & culture, social service and bravery. This year, 32 applicants from across the country, under different categories of Bal Shakti Puraskar, have been selected for PMRBP-2021.