Ministry of Health and Family Welfare
India vaccinates nearly 10.5 lakh beneficiaries till 6th day of the nationwide COVID19 vaccination drive; more than many other countries
Exponential rise in India’s testing- Cumulative tests cross 19Cr
22 JAN 2021 11:00AM by PIB Delhi
India has crossed a significant landmark in its collective and resolute fight against the global pandemic.
As on 22ndJanuary, 2021, till 7 AM, nearly 10.5 lakh (10,43,534) beneficiaries have received the vaccination under the countrywide COVID19 vaccination exercise.
In the last 24 hours, 2,37,050 people were vaccinated across 4,049 sessions. 18,167 sessions have been conducted so far.
S. No.
State/UT
Beneficiaries vaccinated
1
A & N Islands
1,032
2
Andhra Pradesh
1,15,365
3
Arunachal Pradesh
4,682
4
Assam
10,676
5
Bihar
63,541
6
Chandigarh
753
7
Chhattisgarh
22,171
8
Dadra & Nagar Haveli
184
9
Daman & Diu
94
10
Delhi
18,844
11
Goa
426
12
Gujarat
34,865
13
Haryana
45,893
14
Himachal Pradesh
5,790
15
Jammu & Kashmir
6,847
16
Jharkhand
11,641
17
Karnataka
1,38,807
18
Kerala
35,173
19
Ladakh
240
20
Lakshadweep
369
21
Madhya Pradesh
38,278
22
Maharashtra
52,393
23
Manipur
1,454
24
Meghalaya
1,785
25
Mizoram
2,537
26
Nagaland
3,187
27
Odisha
1,13,623
28
Puducherry
759
29
Punjab
12,532
30
Rajasthan
32,379
31
Sikkim
773
32
Tamil Nadu
42,947
33
Telangana
97,087
34
Tripura
9,272
35
Uttar Pradesh
22,644
36
Uttarakhand
8,206
37
West Bengal
53,988
38
Miscellaneous
32,297
Total
10,43,534
On the testing front too, India continues to register growing numbers. The expansion in testing infrastructure has given a boost in India’s fight against the global pandemic. The cumulative testing has crossed 19 Cr.
8,00,242 samples were tested in the last 24 hours which has increased India’s total cumulative tests to 19,01,48,024.
Comprehensive and widespread testing on a sustained basis has resulted in bringing down the positivity rate. The cumulative Positivity Rate stands at 5.59% as of today.
Steadily following the trend set over the past weeks, India’s active caseload has fallen to 1.78% of the total active cases. India’s Active Caseload presently stands at 1,88,688.
18,002 new recoveries were registered during the past 24 hours. This has led to a net decline of 3,620 cases from the total Active Caseload in the last 24 hours.
The total recovered cases are 10,283,708 today pushing the growing gap between the recovered and the active cases to 1,00,95,020 ( 54.5 times). The Recovery Rate has improved to 96.78%.
84.70% of the new recovered cases are contributed by ten States/UTs.
Kerala saw 6,229 persons recovering from COVID. Maharashtra and Karnataka reported 3,980 and 815 new recoveries, respectively.
14,545 new positive cases were registered in the last 24 hours.
Eight States/UTs have contributed 84.14% of the new cases.
Kerala reported 6,334 cases in the last 24 hours. Maharashtra recorded 2,886 new cases while Karnataka registered 674 daily cases yesterday.
82.82%of the 163 case fatalities that have been reported in the past 24 hours are from Nine States/UTs.
Maharashtra has reported the maximum new daily deaths with 52 deaths. Kerala also saw a fatality count of 21.

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
লৈবাক শিনবা থুংনা পাঙথোকপা কোবিদ ১৯ বেক্সিনেসন দ্রাইভকী ৬নি শুবা নুমিৎ ফাওবদা ভারত্তা বেনিফিসরী লাখ ১০.৫গী ময়াদা বেক্সিন কাপখ্রে; অতোপ্পা লৈবাকশিংদগী হেল্লি
ভারতকী তেস্তিংদা চাউনা হেনগৎখ্রে – অপুনবা তেস্ত করোর ১৯ হেনখ্রে
22 JAN 2021 11:00AM by PIB Imphal
ভারতনা মালেমগী ওইবা লাইচৎ অসিগী মায়োক্তা পুন্না অমদি অমত্তা ওইনা লান্থেংনবা অসিনা শিংথানিংঙাই ওইবা পন্দুপ অমা লানবা ঙমখ্রে।
জুনুৱারী ২২, ২০২১গী অয়ুক পুং ৭ ফাওবদা লৈবাক শিনবা থুংনা পাঙথোক্লিবা কোবিদ ১৯ বেক্সিনেসনগী এক্সর্সাইসকী মখাদা বেনিফিসরী লাখ ১০.৫কী(১০,৪৩,৫৩৪) ময়াদা বেক্সিন কাপখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা, সেসন ৪,০৪৯দা মীওই ২,৩৭,০৫০ বেক্সিন কাপখ্রে। হৌজিক ফাওবদা সেসন ১৮,১৬৭ পাঙথোকখ্রে।
সিরিএল নম্বর
রাজ্য/য়ু.তি.
বেক্সিন কাপখ্রবা বেনিফিসরীশিং
১
এ অমসুং এনগী ঈথৎশিং
১,০৩২
২
অন্ধ্র প্রদেশ
১,১৫,৩৬৫
৩
অরুনাচল প্রদেশ
৪,৬৮২
৪
অসাম
১০,৬৭৬
৫
বিহার
৬৩,৫৪১
৬
চান্দিগর
৭৫৩
৭
ছত্তিসগর
২২,১৭১
৮
দদ্রা অমসুং নগর হবেলি
১৮৪
৯
দামন অমসুং দিয়ু
৯৪
১০
দিল্লী
১৮,৮৪৪
১১
গোৱা
৪২৬
১২
গুজরাত
৩৪,৮৬৫
১৩
হরিয়ানা
৪৫,৮৯৩
১৪
হিমাচল প্রদেশ
৫,৭৯০
১৫
জম্মু অমসুং কাশ্মির
৬,৮৪৭
১৬
ঝার্খন্দ
১১,৬৪১
১৭
কর্নাতকা
১,৩৮,৮০৭
১৮
কেরেলা
৩৫,১৭৩
১৯
লদাখ
২৪০
২০
লক্ষদীপ
৩৬৯
২১
মধ্য প্রদেশ
৩৮,২৭৮
২২
মহারাস্ত্র
৫২,৩৯৩
২৩
মনিপুর
১,৪৫৪
২৪
মেঘালয়
১,৭৮৫
২৫
মিজোরাম
২,৫৩৭
২৬
নাগালেন্দ
৩,১৮৭
২৭
ওরিশা
১,১৩,৬২৩
২৮
পুদুচেরী
৭৫৯
২৯
পঞ্জাব
১২,৫৩২
৩০
রাজস্থান
৩২,৩৭৯
৩১
সিক্কিম
৭৭৩
৩২
তামিল নাদু
৪২,৯৪৭
৩৩
তেলঙ্গনা
৯৭,০৮৭
৩৪
ত্রিপুরা
৯,২৭২
৩৫
উত্তর প্রদেশ
২২,৬৪৪
৩৬
উত্তরাখন্দ
৮,২০৬
৩৭
ৱেস্ত বেঙ্গল
৫৩,৯৮৮
৩৮
অতোপ্পশিং
৩২,২৯৭
অপুনবা
১০,৪৩,৫৩৪
তেস্ত তৌবগী লমদসু ভারতনা রেজিস্তর তৌবা মশিং হেনগৎলক্লি। তেস্তিং ইনফ্রাস্ত্রকচর চাউথোরকোআ অসিনা ভারতনা মালেমগী ওইবা লাইচৎ অসিগী মায়োক্তা লান্থেংনবদা মপাঙ্গল হাপখ্রে। পুন্না তৌখিবা তেস্ত অসি করোর ১৯ হেনখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৮দা সেম্পল ৮,০০,২৪২ তেস্ত তৌখ্রে মসিনা ভারতকী অপুনবা তেস্ত তৌখিবগী মশিং ১৯,০১,৪৮,০২৪ শুহনখ্রে।
লেপ্পা লৈতবা মওংদা পুম্নমক কোনশিন্দুনা অমদি ৱাক শন্না তেস্ত তৌবনা পোজিতিব ওইবগী চাং হন্থহনবা ঙমখ্রে। ঙসি অপুনবা পোজিতিব ওইবগী চাং অসি ৫.৫৯% ওইখ্রে।
হৌখিবা চয়োলশিংদা লৈরিবা মওং অসি লেপ্তনা ঙাক্না চৎলকপা অসিনা ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি অপুনবা এক্তিব কেসশিংগী ১.৭৮%দা হন্থহনবা ঙমখ্রে। হৌজিক্কী ওইনা ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি ১,৮৮,৬৮৮ ওইরি।
হৌখিবা পুং ২৪দা নৌনা ফগৎখিবা কেস ১৮,০০২ রেজিস্তর তৌখ্রে। মসিনা হৌখিবা পুং ২৪দা অপুনবা এক্তিব কেসলোদতগী পুন্না কেস ৩,৬২০ হন্থহনবা ঙমখ্রে।
ঙসি পুন্না ফগৎখিবা কেসশিং অসি ১০,২৮৩,৭০৮ শুদুনা ফগৎখিবা কেসশিং অমসুং এক্তিব কেসশিংগী মরক্তা খেন্নবা অসি ১,০০,৯৫,০২০ (শরুক ৫৪.৫) ওইহনখ্রে। নাবা ফগৎখিবগী চাং ৯৬.৭৮%দা হেনগৎহনখ্রে।
নৌনা ফগৎখিবা কেসশিংগী ৮৪.৭০%দি রাজ্য/য়ু.তি. তরাদগী ওইখ্রে।
কেরেলাদা কোবিদতগী মীওই ফগৎখ্রে। মহারাস্ত্র অমসুং কর্নাতকাদা মথং শিৎনা ৩,৯৮০ অমসুং ৮১৫ নৌনা ফগৎখিবগী রিপোর্ত তৌরকখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা পোজিতিব কেস ১৪,৫৪৫ রেজিস্তর তৌখ্রে।
অনৌবা কেসশিংগী ৮৪.১৪%দি রাজ্য/য়ু.তি. নিপানদগী ওইখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা কেরেলাদা কেস ৬,৩৩৪ রিপোর্ত তৌখ্রে। মহারাস্ত্রদা অনৌবা কেস ২,৮৮৬ রিপোর্ত তৌখ্রে অমরোমদা ঙরাং কর্নাতকাদা নুংতিগী ওইনা থেংনবা কেস ৬৭৪ রেজিস্তর তৌখ্রে।
হৌখিবা পুং ২৪দা শীখিবা কেস ১৬৩ রিপোর্ত তৌরকখ্রে মসিগী ৮২.৮২%দি রাজ্য/য়ু.তি. মাপনদগী ওইখ্রে।
শীখিবা ৫২গা লোইননা মহারাস্ত্রনা নুংতিগী ওইনা নৌনা শীখিবা মশিং খ্বাইদগী য়াম্না রিপোর্ত তৌরকখ্রে। কেরেলাদা অশীবা ২১ থেংনখ্রে।