প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা শ্রী সোম্নাথ থ্রসকী মিতিং শরুক য়াখ্রে
18 JAN 2021 10:12PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি শ্রী সোম্নাথ থ্রসকী মিতিং শরুক য়াখ্রে। মিতিং অসি ভিদিও কনফরেন্সকী খুত্থাংদা পাংথোকখি। থ্রস্তিশিংনা লৈখিদ্রবা থ্রস অসিগী এক্স-চেয়রমেন শ্রী কেশুভাই পতেলগী মফমদা শ্রদ্ধাঞ্জলী কৎখি।
থ্রস্তিশিংনা য়েৎনবা য়াওদনা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীবু লাক্কদৌরিবা মতম কয়াদা লমজিংনবা থ্রস অসিগী মথংগী চেয়রমেন ওইনা খনখি। প্রধান মন্ত্রীনশু থৌদাং অসিবু য়াজখি অমসুং সোম্নাত তীম অসিনা হোৎনরিবা অসিবু থাগৎপা ফোংদোকখি। মহাক্না আশা কয়া অমা ফোংদোকখি মদুদি পুন্না চৎমিন্নবনা, থ্রস অসিনা মখা তানা ইনফ্রাস্ত্রকচর অসিবু ফগৎহনবা, লৈফম শিন্দোকপা, পোত্থাফমগী খুদোংচাবা অমসুং কোইনা চৎপা লাইনিংবশিংগা ঐখোয়গী থায়নগী লৈরিবা লনশিং অসিগা হেন্না ফবা মরী লৈনহনবা অসিনি। মিতিং অসিগী মনুংদা খুদোংচাগদবা, হৌজিক চৎথরিবা থৌওং অমসুং প্রোজেক্তশিংগী মতাংদা হন্না য়েংখি।
থ্রস অসিগী মশক নাইরবা হান্নগী চেয়রপর্সন খর অদুদি ইকাই খুম্নরবা জামসাহেব দিগবিজয়া সিংহ জি, শ্রী কানাইয়ালাল মুন্সি, হান্নগী প্রধান মন্ত্রী শ্রী মোরাজি দেসাই, শ্রী জয় কৃষ্ণ হরি বল্লাভ, শ্রী দিনেশভাই শাহ, শ্রী প্রসনবাদন মেহতা অমসুং শ্রী কেশুভাই পতেল য়াওরি।

Prime Minister's Office
PM attends meeting of Shree Somnath Trust
18 JAN 2021 10:12PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi has attended the meeting of Shree Somnath Trust today. The meeting was held via video conferencing. The Trustees paid tributes to Late Shri Keshubhai Patel, ex-Chairman of the Trust.
The Trustees unanimously chose Prime Minister Shri Narendra Modi as the next Chairman of the Trust, to guide it in the times to come. The Prime Minister accepted the responsibility and also appreciated the efforts of Team Somnath. He expressed hope that together, the Trust will be able to further improve infrastructure, accommodation arrangements, recreation facilities and help establish stronger connection of the pilgrims with our great heritage. A review of the facilities, ongoing activities and projects was also carried out during the meeting.
Some of the illustrious past Chairpersons of the Trust include Respected Jamsaheb Digvijaya Singh Ji, Shri Kanaiyalal Munshi, Former Prime Minister of India Shri Morarji Desai, Shri Jay Krishna Hari Vallabh, Shri Dineshbhai Shah, Shri Prasanvadan Mehta and Shri Keshubhai Patel.