প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পোর্ত ব্লেয়ারদা মচু অহুমগী ফিরাল চিংখৎখিবগী চহি ৭৫সুবা কুমওন থৌরম থৌরমদা প্রধান মন্ত্রীনা নেতাজি সুভাস চন্দ্র বোস নিংশিংখ্রে
30 DEC 2020 3:20PM by PIB Imphal
পোর্ত ব্লেয়ারদা মচু অহুমগী ফিরাল চিংখৎখিবগী চহি ৭৫সুবা কুমওন থৌরমদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নেতাজি সুভাস চন্দ্র বোস নিংশিংখ্রে। তুইত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি,
“পোর্ত ব্লেয়ারদা থৌনা ফরবা নেতাজি সুভাস চন্দ্র বোসনা মচু অহুমগী ফিরাল পাইহনখিবা, দিশেম্বর ৩০, ১৯৪৩… নুমিৎ অসি ভারতমচা খুদিংমক্না নিংশিংদুনা লৈরবা নুমিৎ অমনি। চহি ৭৫সুবা কুমওনগী অখন্নবা নুমিৎ অসি শরুক য়াবা ওইনা, ঐ পোর্ত ব্লেয়ারদা চৎখি অমসুং মচু অহুমগী ফিরাল চিংখৎখি। নিংশিবা খরা শরুক য়াজরি”।

Prime Minister's Office
PM remembers Netaji Subhas Chandra Bose on 75th Anniversary of tricolor hoisting at Port Blair
30 DEC 2020 3:20PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has remembered Netaji Subhas Chandra Bose on 75th Anniversary of tricolor hoisting at Port Blair. In a tweet, the Prime Minister said,
"30th December 1943...a day etched in the memory of every Indian, when the brave Netaji Subhas Bose unfurled the Tricolour at Port Blair. To mark the 75th anniversary of this special day, I had gone to Port Blair and had the honour of hoisting the Tricolour. Sharing some memories."