Ministry of Railways
Ministry of Railways releases a booklet of Year End Achievements titled “Building an Aatmanirbhar Bharat”
The booklet contains significant achievements and initiatives of Indian Railways in the year 2020
The booklet is available in the Ministry of Railways’ website
30 DEC 2020 1:03PM by PIB Delhi
Ministry of Railways has released a booklet of achievements of Ministry of Railways in the year 2020 with the title “Building an Aatmanirbhar Bharat”. The bookletcontains significant achievements and initiatives of Indian Railways in the year 2020.
The booklet is having Ministry of Railways’significant achievements and initiatives with many specific titles like Lifeline of the Nation in the times of COVID-19, Railways spreading goodwill during COVID-19, Rail Suraksha, Infrastructure for a better tomorrow, Northeast connecting the Seven Sisters, Aatmanirbhar Bharat, Swachh Rail Swachh Bharat, Green Railways, Skilling India, Dedicated Freight Corridor on Track, Fast-track Freight, Freight on Front-foot, Prosperity in farms with Kisan Rail, Continue to Making Passenger Smile, Platforms of Progress, Public Private Partnership in Operations, Vikaski Rail, Nimble Railways Fast Railways, Transparency & Accountability etc.
The Hindi & English version of the booklet is available in Ministry of Railways’ website https://indianrailways.gov.in.
Link of English version of the booklet:-
https://indianrailways.gov.in/English Achievement Booklet RAILWAY__25.12.20.pdf
Link of Hindi version of the booklet:-
https://indianrailways.gov.in/HINDI%20Achievement%20Booklet%20RAILWAY__25.12.20.pdf

রেলৱে মন্ত্রালয়
রেলৱেজ মন্ত্রালয়না “বিল্দিং এন আত্মানির্ভর ভারত” হায়না মিংথোনবা ইয়র এন্দ এচীবমেন্তশিংগী বুকলেৎ অমা ফোঙখ্রে
বুকলেৎ অসিদা ইন্দিয়ন রেলৱেজকী ২০২০গী শীংথানিংঙাই ওইনা মাই পাকখিবশিং অমসুং থৌরাংশিং য়াওরি
বুকলেৎ অসি রেলৱেজ মন্ত্রালয়গী ৱেবসাইৎতা ফংলি
30 DEC 2020 1:03PM by PIB Imphal
রেলৱেজ মন্ত্রালয়না “বিল্দিং এন আত্মানির্ভর ভারত” হায়না মিংথোনবা চহি ২০২০গী রেলৱেজ মন্ত্রালয়গী ইয়র এন্দ এচীবমেন্তশিংগী বুকলেৎ অমা ফোঙখ্রে। বুকলেৎ অসিদা ইন্দিয়ন রেলৱেজকী চহি ২০২০গী শীংথানিংঙাই ওইনা মাই পাকখিবশিং অমসুং থৌরাংশিং য়াওরি।
বুকলেৎ অসিদা ইন্দিয়ন রেলৱেজকী শীংথানিংঙাই ওইনা মাই পাকখিবশিং অমসুং থৌরাংশিং য়াওরি লোইননা কোবিদ-১৯গী মতমদা লৈবাক্কী লাইফলান, কোবিদ-১৯ মনুংদা রেলৱেজনা অফবা থবক পাঙথোকপা, রেল সুক্ষা, অফবা তুংলমচৎকীদমক্তা ইনফ্রাস্ত্রকচর শেমগৎপা, সবেন সিস্তরবু শম্নহল্লিবা নোর্থইস্ত, আত্মানির্ভর ভারত, স্বচ্ছ রেল স্বচ্ছ ভারত, গ্রীন রেলৱেজ, স্কিলিং ইন্দিয়া, দেদিকেতেদ ফ্রাইৎ কোরিদোর ত্রেকতা লাকহনবা, ফাস্ত-ত্রেক ফ্রাইৎ, ফ্রান্ত-ফুৎতা ফ্রাইৎ পুরকপা, কিসান রেলগা লোইননা লৌমীশিংগী য়াইফ-থৌরাং, পেসেঞ্জরশিং মোমোন-মিনোক তমহনবা, প্রোগ্রেসকী প্লেৎফোর্মশিং, ওপরেসনশিংদা পব্লিক প্রাইবেৎ পার্তনরশিপ লৈহনবা, বিকাস্কি রেল, নিম্বল রেলৱেজ ফাস্ত রেলৱেজ, ত্রান্সপরেন্সী অমসুং একাউন্তেবিলিতী অসিনচিবং অখন্নবা তাইতল য়াওরি।
বুকলেৎকী হিন্দী অমসুং ইংলিস ভর্জন অসি রেলৱেজ মন্ত্রালয়গী ৱেবসাইৎতা https://indianrailways.gov.in. ফংগনি
ইংলিস ভর্জনগী বুকলেৎকী লিঙ্ক:-
https://indianrailways.gov.in/English Achievement Booklet RAILWAY__25.12.20.pdf
হিন্দী ভর্জনগী বুকলেৎকী লিঙ্ক:-
https://indianrailways.gov.in/HINDI%20Achievement%20Booklet%20RAILWAY__25.12.20.pdf