হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
ইন্দিয়ানা লেপ্পা লৈতনা নুমিৎ ১৩নি অসিদা নুমিৎ খুদিংগী লাকপা অনৌবা কেস লিশিং ৩০গী মখাদা লৈবগী রিপোর্ত লৈরি
নুমিৎ ২৯নি অসিগী মনুংদা অনাবা ফগৎলকপ্না অসিনা অনৌবা কেসশিং অসিদগী মথং-মথং হেনগৎলক্তুনা চৎলি
26 DEC 2020 10:44AM by PIB Imphal
অনাবা ফগৎলকপা অসিনা নেম্না লাকপা অনৌবা কেসশিংগী মথক্তা য়াম্না থুনা হেনগৎলকপা অসিনা মরম ওইদুনা এক্তিব কেসশিং লেপ্পা লৈতনা হায়থরক্লি অমসুং শিবগী চাং য়াম্না নেম্লি। ঙসি অপুনবা অনাবা ফখিবগী কেস অসি লাখ ৯৭.৫ (৯৭,৪০,১০৮) নক্না লৈখি। ইন্দিয়াগী অনাবা ফবগী মথং মথং হেনগৎলকপা অসি মালেমগী ওইনা খ্বায়দগী ৱাংনা লৈরি।
অনাবা ফবা হেনগৎলকপা অসিনা অনাবা ফবগী চাং অসি ৯৫.৭৮% দা হেনগৎলক্লি।
হৌজিক ওইরিবা ইন্দিয়াগী এক্তিব কেসলোদ ২,৮১,৬৬৭ অসিদা ইন্দিয়াগী অপুনবা পোজিতিব কেসশিং ২.৭৭% য়াওরি।
লৈবাক্কী ওইনা লৈরিবা অসিদা, স্তেত/য়ু.তি. পুম্বগী অনাবা ফবগী চাং অসি ৯০%দগী হেল্লি।
নুমিৎ ১৩ অসিদা নুমিৎ খুদিংগী লাকপা অনৌবা কেসশিং অসি ৩০,০০০গী মখাদা লৈরি। লৈবাক অসিদা পুং ২৪ অসিগী মনুংদা অনৌবা কেস ২২,২৭৩ রেজিস্তর তৌরি।
নুমিৎ ২৯ অসিদা লৈবাক অসিগী ওইনা নুমিৎ খুদিংগী অনাবা ফগৎলকপা অনৌবা কেসশিং অসিদগী হেনবগী রেজিস্তর তৌরি। অনাবা ২২,২৭৪ ফখ্রে অমসুং পুং ২৪ অসিগী মনুংদা ময়ুমদা হনখ্রে।
অনৌবা অনাবা ফরিবশিং অসিগী ৭৩.৫৬% দি স্তেত/য়ু.তি. ১০দা লৈবা উরি।
কেরলানা নৌনা অনাবা ফখিবা কেস ৪,৫০৬ ওইদুনা নোংমতদা খ্বায়দগী মশিং য়াম্বগী রিপোর্ত লৈরি। ৱেস্ত বেঙ্গালদা মীওই ১,৯৫৪ অনাবা ফখি মতুং ইল্লকপদা মহারাস্ত্রানা ১,৪২৭ ওইরি
অনৌবা কেস অসিগী ৭৯.১৬% দি স্তেত/য়ু.তি. ১০দা লৈবা উরি।
কেরলানা নৌনা কেস ৫,৩৯৭ ওইদুনা নোংমতদা খ্বায়দগী মশিং য়াম্বগী রিপোর্ত লৈরি। মতুং ইল্লকপদা মহারাস্ত্রানা ৩,৪৩১ ওইরি। ৱেস্ত বেঙ্গালদা মীওই ১,৫৪১ অনৌবা কেস লৈ।
পুং ২৪ অসিগী মনুংদা অশিবগী পাওদম কেস ২৫১ লৈরি।
অনৌবা শিবা অসিনা ৮৫.২৬% দি স্তেত/য়ু.তি. ১০দা লৈবা উরি। মহারাস্ত্রানা খ্বায়দগী ৱাংনা অশি-অনা উরি (৭১)। ৱেস্ত বেঙ্গাল অমসুং দিল্লীনা ৩১ অমসুং ৩০দা মথংশিৎনা মতুং ইল্লি।

Ministry of Health and Family Welfare
India reports less than 30K Daily New Cases continuously for last 13 days
Daily Recoveries outnumber daily New Cases successively since last 29 days
26 DEC 2020 10:44AM by PIB Delhi
The exponential rise in recoveries in tandem with lower daily new cases has resulted in consistent decline in the active cases and low mortality. Total recovered cases are nearing 97.5 lakh (97,40,108) today. India’s cumulative recoveries are highest in the world.
The rising recoveries have also improved the Recovery Rate to 95.78% today.
India’s present active caseload of 2,81,667 consists of 2.77% of India’s Total Positive Cases.
Following the national pursuit, All States/UTs have recovery Rate more than 90%.
The daily new cases have been less than 30,000 for last 13 days. 22,273 new cases were registered in the last 24 hours in the country.
The daily new recoveries recorded in the country have been more than the daily cases registered since the last 29 days. 22,274 cases recovered and were discharged in the last 24 hours.
73.56% of the new recovered cases are observed to be concentrated in 10 States/UTs.
Kerala has reported the maximum number of single day recoveries with 4,506 newly recovered cases. 1,954 people recovered in West Bengal followed by 1,427 in Maharashtra.
79.16% of the new cases are from 10 States and UTs.
Kerala reported the highest daily new cases at 5,397. It is followed by Maharashtra with 3,431 new cases. West Bengal recorded 1,541 new cases.
251 case fatalities have been reported in the past 24 hours.
Ten States/UTs account for 85.26% of the new deaths. Maharashtra saw the maximum casualties (71). West Bengal and Delhi follow with 31 and 30 daily deaths, respectively.