ঙাকশেল মন্ত্রালয়
ঙাকশেলগী সেক্রেতরীনা দি.জি.এন.সি.সি. দিজিতেল ফোরম লোঞ্চ তৌখ্রে
24 DEC 2020 3:02PM by PIB Imphal
ঙসি ঙাকশেলগী সেক্রেতরী দা. অজে কুমারনা দি.জি.এন.সি.সি. দিজিতেল ফোরম লোঞ্চ তৌখ্রে। দি.জি.এন.সি.সি.গী ৱেবসাইৎতা হোস্ত তৌবা দিজিতেল ফোরম অসিনা লৈবাক শিনবা থুংনা লৈরিবা নেস্নেল কেদেৎ কোর্পস কেদেৎশিংনা তোঙান তোঙানবা এন.সি.সি.গী থবক-থৌরমশিংগী অৱা-নুংঙাইশিং ফোঙদোক্নবা প্লেৎফোর্ম অমা ফংহনগনি।
থৌরম অসিদা ৱা ঙাংলদুনা ঙাকশেলগী সেক্রেতরীনা হায় ফোরম অসিনা এন.সি.সি. কেদেৎশিংনা এন.সি.সি. ত্রেনিং, সোসিএল সর্ভিস অমসুং কম্ম্যুনিতী দিবেলপমেন্ত অমসুং শান্ন-খোৎনবা অমসুং এদভেঞ্চরগী থবক থৌরমশিংগী ওইবা মখোয়গী অৱা-নুংঙাইশিং, ৱাখল্লোনশিং অমসুং অপাম্বশিং ফোঙদোকপদা অমসুং লৈবাক্কী ঙাকশেল, লৈবাক্কী অপুনবগী শক্তম অমসুং লৈবাক শেমগৎপগা মরী লৈনবা অতোপ্পা সমস্যাশিং কোকহনবদা মতেং পাংলগনি।
এক্সর্সাইস য়োগদান মনুংদা লাইচৎ অসিগী মায়োক্তা এন.সি.সি. কেদেৎ লাখ অমা হেনবনা মাংজিল থারিবা কোরোনা ৱারিয়রশিং ওইনা তোঙান তোঙানবা থবকশিং পাইখৎপদা শরুক য়াখিবা অসিগীসু দা. অজে কুমারনা থাগৎখি। মহাক্না মখা তারদুনা হায়খি এন.সি.সি.না কেদেৎশিংদা সেল্ফ-দিসসিপ্লিন, অপুনবগী ৱাখল্লোনশিং, কমারদরী অমসুং ওইজবা থীদনা সর্ভিস তৌবা অসি তাকপীদুনা কেদেৎশিংনা পুন্সিগী লম পুম্নমক্তা মাই পাক্না ইনোৎ হাপ্পীরি।
BFCV.JPG)
এন.সি.সি. দিজিতেল ফোরম অসি প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্রমোদীগী দিজিতেল ইন্দিয়াগী মঙলানগা ইরোইননা এন.সি.সি. দিজিতাইজেসন তৌনবা অফবা খোঙথাং অমনি অমসুং মসিনা এন.সি.সি. কেদেৎশিংনা অতোপ্পা কেদেৎশিং অমসুং প্রজা মীয়ামদা মখোয়গী অৱা-নুংঙাইশিং অমসুং অপাম্বশিং ফোঙদোক্নবা অমসুং খঙহন্নবা দিজিতেল প্লেৎফোর্ম অমা ফংহনবদা মতেং ওইরগনি।
থৌরম অসিদা এন.সি.সি. দিরেক্তর জেনরেল লেফতিনেন্ত জেনরেল রাজীব চোপ্রা অমসুং ঐচ.ক্যু. দি.জি.এন.সি.সি.গী অতোপ্পা মকোক থোংবা সিবিল অমসুং মিলিতরী ওফিসিএলশিংসু শরুক য়াখি।

Ministry of Defence
Defence Secretary Launches DGNCC Digital Forum
24 DEC 2020 3:02PM by PIB Delhi
The Defence Secretary Dr Ajay Kumar launched the DGNCC Digital Forum, here today. This Digital Forum hosted on the DGNCC website, will provide a platform to National Cadet Corps cadets all over the country to share their experiences of various NCC activities.
Speaking at this event, Defence Secretary said that this forum will help NCC cadets to share their experiences, opinions and suggestions on NCC training, Social Service and Community Development and Sports & Adventure activities and host of other issues related to National Security, National Integration and National Building.
Dr Ajay Kumar also praised the contribution of more than one lakh NCC Cadets as the frontline Corona Warriors by executing various tasks in the fight against the pandemic during Exercise Yogdan. He further added that NCC imbibes the cadets with self-discipline, secular ideas, camaraderie and selfless service which motivate the cadets to excel in all spheres of life.
BFCV.JPG)
This NCC Digital Forum is a positive step towards digitization of NCC, in line with Digital India vision of the Prime Minister Shri Narendra Modi, and will go a long way in providing a digital platform to the NCC cadets to share and disseminate their experiences and suggestions to other cadets and general public.
Director General NCC Lt General Rajeev Chopra and other senior civil and military officials of the HQ DGNCC were also present on the occasion.