স্তেতিস্তিক্স অমসুং প্রোগ্রাম ইম্প্লিমেন্তেসন মন্ত্রালয়
ভারত্তা রিপোর্ত তৌরিবা পেরোল – ফোর্মেল ইমপ্লোইমেন্ত পর্স্পেক্তিব অমা
24 DEC 2020 11:33AM by PIB Imphal
স্তেতিস্তিক্স অমসুং প্রোগ্রাম ইমপ্লিমেন্তেসন মন্ত্রালয়গী নেস্নেল স্তেতিস্তিকেল ওফিস (এন.এস.ও.)না অখন্নবা দাইমেন্সন খরদা খুমাং চাউশিনবা য়েংশিন্নবা খনগৎলবা সরকারগী এজেন্সীশিংগা লোইননা লৈরিবা এদমিনিস্ত্রেতিব রেকোর্দশিংদা য়ুম্ফম ওইরগা সেপ্তেম্বর ২০১৭দগী ওক্তোবর, ২০২০ ফাওবা কোনশিল্লিবা ইমপ্লোইমেন্ত আউৎলুক্কী প্রেস নোৎ অমা ফোঙখ্রে। অকুপ্পা মরোল এনেক্স তৌরি।
অকুপ্পা মরোল এনেক্স তৌরি

Ministry of Statistics & Programme Implementation
Payroll Reporting in India – A Formal Employment Perspective
24 DEC 2020 11:33AM by PIB Delhi
The National Statistical Office(NSO), Ministry of Statistics and Programme Implementation has released the press note on Employment Outlook of the country covering the period September, 2017 to October, 2020 based on the administrative records available with selected government agencies to assess the progress in certain dimensions. A detailed note is annexed.
A detailed note is annexed