Prime Minister's Office
PM expresses happiness over increasing population of Leopard
22 DEC 2020 11:29AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed happiness over the increasing population of Leopards in India and congratulated all those who are working towards animal conservation.
In a tweet, the Prime Minister said, "Great news!
After lions and tigers, the leopard population increases.
Congratulations to all those who are working towards animal conservation. We have to keep up these efforts and ensure our animals live in safe habitats."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
কবো কৈ মশিং হেনগৎলকপদা প্রধান মন্ত্রী হরাওবা ফোঙদোক্লি
22 DEC 2020 11:29AM by PIB Imphal
ভারত্তা কবো কৈ মশিং হেনগৎলকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী হরাওবা ফোঙদোকখ্রে অমসুং শা-উচেকশিং ঙাক-শেন্নবা অমসুং কন্নবা থবক পায়খৎলিবশিং থাগৎখ্রে।
তুইত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি, “নুংঙাইবা পাউনি!
নোংশাশিং অমসুং কৈশিংগী মতুংদা, কবো কৈগী মশিং হেনগৎলক্লে। শা-উচেক ঙাক-শেন্নবা অমসুং কন্নবা থবক পায়খৎলিবশিং থাগৎলি। হায়রিবা থবকশিং অসি ঐখোয়না ফগৎহনগদবনি অমসুং ঐখোয়গী শা-উচেকশিং অশোই-অঙাম থোক্লোইদবা মফমশিংদা লৈহনগদবনি”।