Ministry of Civil Aviation
India suspends all flights to and from United Kingdom
Decision taken due to spread of new strain of coronavirus
Flights suspended from 22nd december to 31st december 2020
Mandatory RT-PCR test for passengers in transit flights
21 DEC 2020 6:22PM by PIB Delhi
Shri Hardeep Singh Puri, MoS, I/C, Civil Aviation has informed that all flights originating from U.K into India will be suspended temporarily from 22nd December to 31st December 2020. He stated that Government of India has decided to take all necessary precautions as a result of the situation arising out of the spread of a new strain of coronavirus in some countries.
Considering the emerging Covid-19 situation in UK, Government of India has decided that all flights to and from UKwill be suspended till 31st December 2020 (23.59 hours). This suspension will start w.e.f. 23.59 hours, 22nd December 2020. However, this restriction shall not apply to international all-cargo operations and flights specifically approved by DGCA.
Airlines operating flights to India from other countries shall not board any passenger travelling from UK to India and shall ensure that no passenger coming from UK is boarded in a flight for any destination in India either directly or indirectly.
As a measure of precaution, passengers arriving from UK in all transit flights (flights that have taken off or flights which are reaching India before 22nd December 2020 at 23.59 hrs) should be subject to mandatory RT-PCR test at the arrival port in India. The passengers found Covid-19 positive on arrival shall be quarantined as per guidelines issued by Ministry of Health and Family Welfare and would bear the medical costs incurred.

সিবিল এবিয়েসন মন্ত্রালয়
ভারতনা য়ুনাইতেদ কিংদমদা চৎকদবা অমদি লাক্কদবা ফ্লাইৎ পুম্নমক লেপহনখ্রে
কোরোনাভাইরসকী অনৌবা স্ত্রেন শন্দোরকপা অসিনা মরম ওইরগা ৱারেপ অসি লৌখিবনি
দিসেম্বর ২২দগী দিসেম্বর ৩১, ২০২০ ফাওবা ফ্লাইৎশিং লেপহনখ্রে
ত্রাঞ্জিৎ ফ্লাইৎশিংদা লাকপা পেসেঞ্জরশিং আর.তি.-পি.সি.আর. তেস্ত শোইদনা তৌহনবা
21 DEC 2020 6:22PM by PIB Imphal
সিবিল এভিএসনগী এম.ও.এস., আই/সি. শ্রী হর্দীপ সিংহ পুরিনা দিসেম্বর ২২দগী দিসেম্বর ৩১, ২০২০ ফাওবা মতম খরগী ওইনা য়ু.কে.দগী ভারত্তা লাকপা ফ্লাইৎ পুম্নমক লেপ্লগনি হায়না খঙহল্লকখ্রে। লৈবাক খরদা কোরোনাভাইরসকী অনৌবা স্ত্রেন অসি শন্দোরকপা অসিনা ওইহল্লক্লিবা ফীভম অসিনা মরম ওইরগা তঙাই ফদবা চেকশিল থৌরাং পুম্নমক লৌখৎনবা ভারত সরকারনা ৱারেপ অসি লৌখিবনি হায়না মহাক্না ফোঙদোকখি।
য়ু.কে.দা কোবিদ-১৯গী ওইরক্লিবা ফীভম অসি য়েংলগা ভারত সরকারনা দিসেম্বর ৩১, ২০২০ (পুং ২৩.৫৯) ফাওবা য়ু.কে.দগী চৎকদবা অমসুং য়ু.কে.দগী লাক্কদবা ফ্লাইৎ পুম্নমল লেপহন্নবা ৱারেপ লৌখি। লেপকদবা অসি দিসেম্বর ২২, ২০২০গী পুং ২৩.৫৯দগী চৎনবা হৌগনি। অদুম ওইনমক ইন্তরনেস্নেলগী কার্গো ওপরেসন পুম্নমক অমসুং দি.জি.সি.এ.না অয়াবা পীবা অখন্নবা ফ্লাইৎশিংগী ওইনদি হায়রিবা অথিংবা অসি লৈরোই।
অতোপ্পা লৈবাকশিংদগী ভারত্তা ফ্লাইৎশিং ওপরেৎ তৌরিবা এয়রলাইনশিংনা য়ু.কে.দগী লাকপা পেসেঞ্জর অমত্তা ব্রোদ তৌবা য়াহল্লোইদবনি অমসুং ভারত্তা থুংগদবা ফ্লাইৎ অমা হেক্তদা হকথেংননা নত্ত্রগা নকোইননা য়ু.কে.দগী ব্রোদ তৌখিবা পেসেঞ্জর অমত্তা য়াওহল্লোইদবনি।
চেকশিল থৌরাং লৌখৎপা ওইনা ত্রাঞ্জিৎ ফ্লাইৎ পুম্নমক্তা য়ু.কে.দগী লাকপা পেসেঞ্জরশিংনা (তাক-ওফ তৌখ্রবা ফ্লাইৎশিং নত্ত্রগা দিসেম্বর ২২, ২০২০গী পুং ২৩.৫৯ ফাওবগী মমাংদা য়ৌরকপা ফ্লাইৎশিং) ভারত য়ৌরকপগা শোইদনা আর.তি.-পি.সি.আর. তেস্ত তৌগনি। হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়না থোকখিবা গাইদলাইনশিংগী মতুং ইন্না য়ৌরকপা মতমদা কোবিদ-১৯ পোজিতিব ওইবা পেসেঞ্জরশিং ক্বারেনতিন তৌগনি অমসুং মখোয়না মেদিকেলগী অচংশেল পুথোকচগনি।