প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
শ্রী এম.জি. বৈদ্যজীনা লৈখিদবদা পি.এম.না অৱাবা ফোংদোকখ্রে
19 DEC 2020 6:53PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শ্রী এম.জি. বৈদ্যজীনা লৈখিদবদা থমোই শোক্না অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীৎ অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়, “শ্রী এম.জি. বৈদ্যজী শকনাইরবা অইবা অমদি জর্নেলিস্ত অমা ওইবীরম্মি। মহাক্না চহি কয়া আর.এস.এস.কীদমক্তা পাক-চাউনা থৌদাং য়াওবীরম্মি মহাক্না বি.জে.পি.বু মপাঙ্গল কলহন্নবসু হোৎনবীরম্মি। মহাক্না লৈখিদবদা নুংঙাইতবা ফাওই। মহাক্কী ইমুং মনুং অমসুং মহাকপু নুংশিজবশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। ওঁ শান্তি।”

Prime Minister's Office
PM condoles demise of Shri MG Vaidya Ji
19 DEC 2020 6:53PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief over the demise of Shri MG Vaidya Ji.
In a tweet, the Prime Minister said, "Shri MG Vaidya Ji was a distinguished writer and journalist. He contributed extensively to the RSS for decades. He also worked to strengthen the BJP. Saddened by his demise. Condolences to his family and admirers. Om Shanti."