Prime Minister's Office
Virtual Summit between Prime Minister Shri Narendra Modi and President of Uzbekistan H.E. Mr. Shavkat Mirziyoyev
09 DEC 2020 6:00PM by PIB Delhi
A Virtual Summit will be held between Prime Minister Shri Narendra Modi and President of Uzbekistan H.E. Mr. Shavkat Mirziyoyev on 11 December 2020.
This will be the first bilateral ‘Virtual Summit’ meeting between India and a Central Asian country. The leaders will discuss the entire spectrum of bilateral relationship, including strengthening of India-Uzbekistan cooperation in the post-COVID world. They will also exchange views on regional and global issues of mutual interest.
India and Uzbekistan have continued to maintain high level exchanges in the recent past. The visits of Prime Minister Modi to Uzbekistan in 2015 and 2016 and President Mirziyoyev to India in 2018 and 2019 have imparted a new dynamism to the strategic partnership.
Several Government-to-Government agreements/MoUs are expected to be concluded coinciding with the Virtual Summit.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী অমসুং উজবেকিস্তানগী রাস্ত্রপতি হিজ এক্সিলেন্সী শ্রী শাবকৎ মির্জিয়োয়েবকী মরক্তা ভর্চুএল সম্মিৎ
09 DEC 2020 6:00PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী অমসুং উজবেকিস্তানগী রাস্ত্রপতি হিজ এক্সিলেন্সী শ্রী শাবকৎ মির্জিয়োয়েবকী মরক্তা ২০২০গী দিসেম্বর ১১দা ভর্চুএল সম্মিৎ অমা পাংথোক্লগনি।
মসিনা ভারত অমসুং সেন্ত্রেল এসিয়ান লৈবাক অমগী মরক্তা পাংথোকপা অহানবা ভর্চুএল সম্মিৎ মীতিং ওইরগনি। লুচিংবশিংনা পোস্ত-কোবিদ ৱার্লদদা ইন্দিয়া-উজবেকিস্তান কোওপরেসন হেনগৎহনবা য়াওনা নাকল অনিগী মরীগী স্পেক্ত্রমম পুম্বা খন্ন-নৈনগনি। মখোয়না ম্যুচেল ইন্তরেস্তকী ওইবা রিজনেল অমসুং গ্লোবেল ইসুশিংদা মীৎয়েংশিংসু একচেঞ্জ তৌনগনি।
ভারত অমসুং উজবেকিস্তান্না হৌখিবা চহীশিংদা অৱাংবা থাক্কী একচেঞ্জশিং ঙাক্তুনা থম্নবা চত্থদুনা লাক্লি। ২০১৫ অমসুং ২০১৬তা প্রধান মন্ত্রী মোদীগী উজবেকিস্তান খোংচৎশিং অমদি ২০১৮ অমসুং ২০১৯দা রাস্ত্রপতি মির্জিয়োয়েবকী ভারত খোংচৎশিংনা স্ত্রেতেজিক পার্তনরশিপতা অনৌবা দাইনামিজম অমা পীরি।
ভর্চুএল সম্মিৎ অসিগা লোয়ননা তোঙান তোঙানবা গবর্নমেন্ত-তু-গবর্নমেন্ত এগ্রীমেন্তশিং/য়ানা ৱারোলশিং চপ মান্নবা মতমদা লোইশিল্লগনি হায়না থাজবা থম্লি।