সোসিয়েল জস্তিস অমসুং ইম্পৱার্মেন্ত মন্ত্রালয়
নাম্মা শোইরবা মীওইশিংগী শক্তী পীনবগী নেস্নেল এৱার্দকী এৱার্দি খন্নবা নেস্নেল সেলেক্সন কম্মিতিগী মিতিং অসি হৌজক ওইরিবা কোবিদ-১৯গী ওইবা লায়চৎ অসিনা মরম ওইদুনা য়ৈথোকখ্রে
02 DEC 2020 5:05PM by PIB Imphal
নাম্মা শোইরবা মীওইশিংগী শক্তী পীনবগী নেস্নেল এৱার্দ অসি ‘ইন্তরনেস্নেল দে ওফ পর্সন ৱিথ দিসএবিলিতি’ হায়না নাম্মা শোইরবা মীওইশিংনা পীরিবা/হৈ-শিংবা অসিগীদমক শকখঙনদুনা লাক্লি অমসুং হায়রিবা অসি সরকারগী ওর্গানাইজেসন অমসুং ইন্সতিত্যুসন্না শকখঙবিবা অমনি অমসুং লনাইগী কাংবুনা নাম্মা শোইরবা মীওইশিংগী শক্তী পীনবগীদমক চহি খুদিংগী দিসেম্বরগী ৩দা পাংথোকপনি। লোয়ননা নাম্মা শোইরবা মীওইশিংগী শক্তী পীনবগী দিপার্তমেন্তনা (দিব্যাঙজান), মিনিস্ত্রী ওফ সোসিএল জস্তিস অমসুং এমপাৱরমেন্তনা ২০২০গী জুলাইগী ২৫দা এদভর্তাইজমেন্ত অমা থোক্তুনা ২০২০গী নেস্নেল এৱার্দকী এপ্লিকেসনগীদমক কৌরি। এপ্লিকেসন/নোমিনেসন অসি দিপার্তমেন্ত অসিনা লৌশিনগনি।
ফল ওইনা, খনবগী মওং অসি চে-চাংদা য়াওরিবা মরিক চুম্বা অমসুং এপ্লিকান্তশিংনা পীরিবা রেকোর্দশিং অসি য়েংলগা লৌখৎকনি। মদুগী মতুংদা, মসি নেস্নেল সেলেক্সন কম্মিতিদা পীগনি। লোয়ননা নেস্নেল সেলেক্সন কম্মিতিনা ০১.১২.২০২০দা মিতিং অমা শিনখি। অদুবু, হায়রিবা মিতিং অসি হৌজিক ওইরিবা কোবিদ-১৯গী লায়চৎ অসিনা মরম ওইদুনা য়ৈথোকখিবনি। ফিবম অসি হেক ফগৎলকপগা নেস্নেল সেলেক্সন কম্মিতিনা মীয়াম্না মাংজৌননা খংহল্লগা মিতিং অসি পাংথোক্কনি।

Ministry of Social Justice & Empowerment
Meeting of National Selection Committee to Select Awardees for National Awards for Empowerment of Persons With Disabilities Postponed Due to Prevaling Situation of Pandemic Covid-19
02 DEC 2020 5:05PM by PIB Delhi
National Awards for Empowerment of Persons with Disabilities are conferred on the ‘International Day of Persons with Disabilities’ in recognition of the contributions/skills of persons with disabilities and also in recognition of the contribution made by Government organizations/ institutions and the private entities in the field of empowerment of persons with disabilities on 3rd December every year. Accordingly, the Department of Empowerment of Persons with Disabilities (Divyangjan), Ministry of Social Justice & Empowermenthad issued an advertisement dated 25th July, 2020 inviting applications for the National Awards, 2020.Applications/nominations have been received by this Department.
Consequently, the selection process has to be undertaken in a detailed manner by examination of documents and records submitted by the applicants. Thereafter, it needs to be placed before the National Selection Committee. Accordingly, the meeting of the National Selection Committee had been scheduled to be held on 01.12.2020. However, this meeting has now been postponed due to prevailing situation on account of Covid 19 pandemic. Once the situation improves, the meeting of the National Selection Committee will be held for taking up this exercise under intimation to the public through a prior notice.