প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না অহমদাবাদতা লৈবা জাইদস বায়োতেক পার্কতা চৎখ্রে
28 NOV 2020 12:45PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদিনা জাইদস কাদিলানা পুথোক্লিবা লমদম অসিগী ওইবা দি.এন.এ.দা য়ুমফম ওইবা ভেক্সিনগী মতাংদা হেন্না খঙনবা এহমদাবাদতা লৈবা জাইদস বায়োতেক পার্ক্তা লাক্লমখি।
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি, “জাইদস কাদিলানা পুথোক্লিবা লমদম অসিগী ওইবা দি.এন.এ.দা য়ুমফম ওইবা ভেক্সিনগী মতাংদা হেন্না খঙনবা এহমদাবাদতা লৈবা জাইদস বায়োতেক পার্ক্তা চৎলুরে। ঐহাক্না মসিদা হোৎনরিবা তীম অদুবু মখোয়গী থবক অদুগীদমক্তা থাগৎলি। ভারত সরকারনা মসিগী খোংচৎ অসিদা মখোয়বু মতেং পাংনবা মখোয়গা লোইননা মাইপুননা থবক তৌমিন্নরি।”

Prime Minister's Office
PM visits Zydus Biotech Park in Ahmedabad
28 NOV 2020 12:45PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi Visited the Zydus Biotech Park in Ahmedabad to know more about the indigenous DNA based vaccine being developed by Zydus Cadila.
In a tweet, the Prime Minister said, "Visited the Zydus Biotech Park in Ahmedabad to know more about the indigenous DNA based vaccine being developed by Zydus Cadila. I compliment the team behind this effort for their work. Government of India is actively working with them to support them in this journey."