Prime Minister's Office
PM visits Zydus Biotech Park in Ahmedabad
28 NOV 2020 12:45PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi Visited the Zydus Biotech Park in Ahmedabad to know more about the indigenous DNA based vaccine being developed by Zydus Cadila.
In a tweet, the Prime Minister said, "Visited the Zydus Biotech Park in Ahmedabad to know more about the indigenous DNA based vaccine being developed by Zydus Cadila. I compliment the team behind this effort for their work. Government of India is actively working with them to support them in this journey."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
আহমেদাবাদৰ জাইডাছ বায়’টেক পার্কৰ পৰিদৰ্শন প্রধানমন্ত্রীৰ
28 NOV 2020 12:45PM by PIB Guwahati
প্রধানমন্ত্রী শ্রী নৰেন্দ্র মোদীয়ে দেশত জাইডাছ কেডিলাই উদ্ভাৱন কৰা ডিএনএভিত্তিক প্ৰতিষেধকৰ বিষয়ে জানিবলৈ আহমেদাবাদৰ জাইডাছ বায়’টেক পার্ক পৰিদৰ্শন কৰে৷
এক টুইটাৰ বার্তাত প্রধানমন্ত্রীয়ে কয়, “দেশত জাইডাছ কেডিলাই উদ্ভাৱন কৰা ডিএনএভিত্তিক প্ৰতিষেধকৰ বিষয়ে জানিবলৈ আহমেদাবাদৰ জাইডাছ বায়’টেক পার্ক পৰিদৰ্শন কৰিলো৷ যিসকলে এই কাম কৰিছে, তেওঁলোকক মই অভিনন্দন জনাইছো। ভাৰত চৰকাৰে তেওঁলোকৰ এই প্ৰচেষ্টাক সক্রিয়ভাৱে সকলো ধৰণৰ সহায় আগবঢ়াইছে। “