প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
শ্ৰী এফচি কোহলিৰ বিয়োগত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শোক প্ৰকাশ
26 NOV 2020 11:04PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে শ্ৰী এফচি কোহলিৰ বিয়োগত গভীৰ শোক প্ৰকাশ কৰিছে।এক টুইটত শ্ৰী মোদীয়ে কয়, "তথ্য প্ৰযুক্তিৰ বিশ্বলৈ আগবঢ়োৱা উল্লেখনীয় অৱদানৰ বাবে শ্ৰী এফচি কোহলি স্মৰণীয় হৈ ৰ’ব। তথ্য প্ৰযু্ক্তি উদ্যোগত নৱ অন্বেষণ আৰু পাৰদৰ্শিতাৰ সংস্কৃতিক প্ৰতিষ্ঠানগত ৰূপ দিয়াৰ ক্ষেত্ৰত তেওঁ আছিল এগৰাকী আগৰণুৱা ব্যক্তি। তেওঁৰ বিয়োগত মই ব্যথিত। তেওঁৰ পৰিয়াল আৰু অনুৰাগীলৈ সমবেদনা জ্ঞাপন কৰিলো।"

Prime Minister's Office
PM condoles demise of Shri FC Kohli
26 NOV 2020 11:04PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the demise of Shri FC Kohli.
In a tweet Shri Modi said "Shri FC Kohli Ji will be remembered for his pioneering contributions to the world of IT. He was at the forefront of institutionalising a culture of innovation and excellence in the tech industry. Pained by his demise. Condolences to his family and many admirers."