প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
শ্রী এফ.সি. কোহলীনা লৈখিদবদা পি.এম.না অৱাবা ফোংদোকখ্রে
26 NOV 2020 11:04PM by PIB Imphal
শ্রী এফ.সি. কোহলীনা লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থমোই শোক্না অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীৎ অমদা শ্রী মোদীনা হায়, “শ্রী এফ.সি. কোহলীজীনা আই.তি.গী তাইবঙদা তৌবীরম্বা অথোইবা থৌদাংশিং অদুগীদমক মহাকপু নীংশিংদুনা লৈহৌরগনি। মহাক্না তেক ইন্দস্ত্রীদা ইনোবেসন অমসুং থোইদোক হেন্দোকপা কলচর অমা ইন্সতিত্যুস্নোলাইজ তৌবদা মাংজিন থাখি। মহাক লৈখিদবা চৈনা ফাওই। মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং মহাকপু নুংশিজবশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি।”

Prime Minister's Office
PM condoles demise of Shri FC Kohli
26 NOV 2020 11:04PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the demise of Shri FC Kohli.
In a tweet Shri Modi said "Shri FC Kohli Ji will be remembered for his pioneering contributions to the world of IT. He was at the forefront of institutionalising a culture of innovation and excellence in the tech industry. Pained by his demise. Condolences to his family and many admirers."