প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না রাজকোৎকী হোস্পিতালদা থোকখিবা মৈহৌ-লাংপোক্না মরম ওইদুনা পুন্সি কয়া মাংখিবা অসিদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
27 NOV 2020 10:20AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা রাজকোৎকী হোস্পিতালদা থোকখিবা মৈহৌ-লাংপোক্না মরম ওইদুনা পুন্সি কয়া মাংখিবা অসিদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
ত্বীৎ অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি, "রাজকোৎকী হোস্পিতাল অমদা মৈহৌ-লাংপোক থোকখিবনা মরম ওইরগা মীওই কয়াগী পুন্সি মাংখিবদা থম্মোই শোক্না নুংঙাইতবা পোকই। লাইবক থীবা থৌদোক অসিদা লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং-মনুংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। অশোকপশিং থুনা ফগৎলক্নবা থৌনিজরি। অৱাবা তারবশিংদা এদমিনিস্ত্রেসন্না পাংবা য়াবা মতেং পুম্নমক পাংলি।“

Prime Minister's Office
PM condoles loss of lives due to hospital fire in Rajkot
27 NOV 2020 10:20AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the loss of lives due to a hospital fire in Rajkot.
In a tweet, the Prime Minister said, "Extremely pained by the loss of lives due to a hospital fire in Rajkot. My thoughts are with those who lost their loved ones in this unfortunate tragedy. Praying for a quick recovery of the injured. The administration is ensuring all possible assistance to those affected."