ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଅହମଦ ପଟେଲଙ୍କ ବିୟୋଗରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଶୋକ
25 NOV 2020 9:47AM by PIB Bhubaneswar
ଅହମଦ ପଟେଲଙ୍କ ବିୟୋଗରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଶୋକ ବ୍ୟକ୍ତ କରିଛନ୍ତି ।
ଏକ ଟ୍ଵିଟରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି, “ଅହମଦ ପଟେଲ ଜୀଙ୍କ ବିୟୋଗରେ ମର୍ମାହତ । ସେ ଦୀର୍ଘ ବର୍ଷ ଧରି ସମାଜର ସେବା କରିଛନ୍ତି । ତାଙ୍କର ବିଚକ୍ଷଣ ବୁଦ୍ଧି ପାଇଁ ସେ ଜଣାଶୁଣା । କଂଗ୍ରେସ ଦଳକୁ ମଜବୁତ କରିବାରେ ତାଙ୍କର ଭୂମିକା ପାଇଁ ସେ ସର୍ବଦା ସ୍ମରଣୀୟ । ତାଙ୍କ ପୁତ୍ର ଫଇଜଲଙ୍କ ସହିତ କଥା ହୋଇଛି ଏବଂ ସମବେଦନା ଜଣାଇଛି । ଅହମଦ ଭାଇଙ୍କ ଆତ୍ମାର ସଦଗତି କାମନା କରୁଛି” ।

Prime Minister's Office
PM condoles the passing away of Ahmed Patel
25 NOV 2020 9:47AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi has expressed grief over the demise of Ahmed Patel.
In a tweet, the Prime Minister said, "Saddened by the demise of Ahmed Patel Ji. He spent years in public life, serving society. Known for his sharp mind, his role in strengthening the Congress Party would always be remembered. Spoke to his son Faisal and expressed condolences. May Ahmed Bhai’s soul rest in peace."