প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না অহমদ পতেলনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে
25 NOV 2020 9:47AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অহমদ পতেলনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোঙদোকখ্রে।
ত্বীৎ অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি, "অহমদ পতেলনা লৈখিবদা নুংঙাইতবা পোকই। মহাক্না খুন্নাই অসিগী থবক তৌদুনা চহি কয়া কত্থোকখি। লৌশিং লৈবদা খঙনরিবা মহাক্না কোংগ্রেস দলগী মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা লৌখিবা থৌদাংগীদমক্তা মহাকপু নীংশিংদুনা লৈহৌরগনি। মহাক্কী মচানুপা ফাইজলগা ৱারী শানখি অমদি অৱাবা ফোঙদোকখি। অহমদ পতেলগী থৱায়না ইংনা-চিক্না পোত্থাবা ওইরসনু।"

Prime Minister's Office
PM condoles the passing away of Ahmed Patel
25 NOV 2020 9:47AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi has expressed grief over the demise of Ahmed Patel.
In a tweet, the Prime Minister said, "Saddened by the demise of Ahmed Patel Ji. He spent years in public life, serving society. Known for his sharp mind, his role in strengthening the Congress Party would always be remembered. Spoke to his son Faisal and expressed condolences. May Ahmed Bhai’s soul rest in peace."