প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না নবেম্বর ২১দা গান্ধীনগরদা পন্দিৎ দীনদয়াল পেত্রোলিয়ম য়ুনিভর্সিতীগী ৮শুবা কনভোকেসন্দা শরুক য়াগনি
19 NOV 2020 7:44PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নবেম্বর ২১গী অয়ুক পুং ১১:০০ তাবা মতমদা ভিদিও কনফরেন্সকী থোংদা পন্দিৎ দীন্দয়াল পেত্রোলিয়ম য়ুনিভর্সিতীগী ৮শুবা কনভোকেসন্দা ৱা ঙাংগনি। কনভোকেসন অসিদা চাউরাক্না মহৈরোই ২৬০০না মখোয়গী দিগ্রী/দিপ্লোমা লৌগনি।
কনভোকেসন অদুদা, প্রধান মন্ত্রীনা মোনোক্রিস্তেলাইন সোলর ফোতো ভোল্তাইক পেনেলগী মেগাৱাৎ ৪৫গী প্রদক্সন প্লান্ত অমসুং সেন্তর ওফ এক্সিলেন্স ওন ৱাতর তেক্নোলোজীগী উরেপ-উয়ুং তমগনি। কনভোকেসন অদুদা প্রধান মন্ত্রী, পন্দিৎ দীন্দয়াল পেত্রোলিয়ম য়ুনিভর্সিতীদা ‘ইনোভেসন এন্দ ইনক্যুবেসন সেন্তর – তেক্নোলোজী বিজিনে ইনক্যুবেসন’ অমসুং ‘স্পোর্ত কম্প্লেক্স’সু শঙ্গাগনি।

Prime Minister's Office
PM to attend the 8th Convocation of Pandit Deendayal Petroleum University, Gandhinagar on 21st November
19 NOV 2020 7:44PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will grace the 8th convocation of Pandit Deendayal Petroleum University on 21st November at 11:00 AM via video conferencing. At this convocation, about 2600 students would be getting their respective Degree/Diploma.
During the convocation, the Prime Minister will lay the foundation stone of ‘45 MW Production Plant of Monocrystalline Solar Photo Voltaic Panel’ and ‘Centre of Excellence on Water Technology’. The convocation will also witness the Prime Minister inaugurating ‘Innovation and Incubation Centre – Technology Business Incubation’, ‘Translational Research Centre’ and ‘Sports Complex’ at the Pandit Deendayal Petroleum University.