প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা নবেম্বর ১৯দা বেঙ্গলুরু তেক সমিৎ, ২০২০ হৌদোক্কনি
17 NOV 2020 3:46PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা লাক্লিবা নবেম্বর ১৯গী অয়ুক পুং ১১ তাবা মতমদা ভিদিও কনফরেন্সকী থোংদা বেঙ্গলুরু তেক সমিৎ, ২০২০ হৌদোক্কনি
বেঙ্গলুরু তেক সমিৎ অসি নবেম্বর ১৯দগী ২১, ২০২০ ফাওবা চৎথগনি। সমিৎ অসি কর্নাতক সরকারনা কর্নাতক ইনোভেসন এন্দ তেক্নোলোজী সোসাইতী (কে.আই.তি.এস.), কর্নাতক সরকারগী ইনফোর্মেসন তেক্নোলোজী এ্দ স্তার্তঅপ, শোফৱেয়র তেক্নোলোজী পার্ক ওফ ইন্দিয়া (এস.তি.পি.আই.) অমসুং এম.এম. এক্তিব সাইন্স তেক কম্যুনিকেসনগী মতেংগী লোইননা পাংথোকপনি।
বেঙ্গলুরু তেক সমিৎতা ওস্ত্রেলিয়াগী প্রধান মন্ত্রী এক্সিলেন্সী শ্রী স্কোৎ মোরিসন, স্বিজ কনফিদরেসনগী ভাইস প্রসিদেন্ত এক্সিলেন্সী শ্রী গাই পোর্মেলিন অমসুং অতৈ শক্নাইরবা কয়ানা শরুক য়াগনি। মসিদা নত্তনা, থৌরম অসিদা ভারত অমসুং মালেম অপুনবদগী ৱাখল্লোনগী লুচিংবশিং, ইন্দস্ত্রী কেপ্তেনশিং, তেক্নোক্রেৎশিং, রিসর্স তৌবশিং, ইনোভেতরশিং, ইনভেস্তরশিং, পোলিসী মেকরশিং অমসুং এজুকেতরশিংসু শরুক য়াগনি।
চহি অসিদা, সমিৎ অসিগী থিম “নেক্স ইজ নাউ” হায়বা অসিনি। মসিগী মখাদা, লাইচৎ অসিগী মতুংদা মালেম অসিদা মায়োক্নরক্কদবা মরুওইবা শিংনবশিং অমসুং ‘ইনফোর্মেসন তেক্নোলোজী অমসুং ইলেক্ত্রোনিক্স’ লোইননা বাইওতেক্নোলোজীগী লমদা মরুওইবা তেক্নোলোজী অমসুং ইনোভেসনশিংগী শাফুদা মপুং ওইনা খন্ন-নৈনগনি।

Prime Minister's Office
PM to inaugurate Bengaluru Tech Summit, 2020 on 19th November
17 NOV 2020 3:46PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will inaugurate Bengaluru Tech Summit, 2020 on 19th November at 11:00 AM via video conferencing.
The Bengaluru Tech Summit is scheduled from 19th to 21st November, 2020. The summit is organised by the Government of Karnataka along with Karnataka Innovation and Technology Society (KITS), Karnataka government’s Vision Group on Information Technology, Biotechnology & StartUp, Software Technology Parks of India (STPI) and MM Activ Sci-Tech Communications.
The Bengaluru Tech Summit will see participation of H.E. Mr. Scott Morrison, Prime Minister of Australia, H.E. Mr. Guy Parmelin, Vice President of the Swiss Confederation and many other prominent international figures. Apart from them, thought leaders, industry captains, technocrats, researchers, innovators, investors, policy makers and educators from India and the world will also be participating in the summit.
This year, the theme of the summit is "Next is Now". The summit will deliberate on the key challenges emerging in the post-pandemic world with focus on the impact of prominent technologies and innovations in the domains of ‘Information Technology & Electronics’ and ‘Biotechnology’.