ভাৰতীয় নিৰ্বাচন আয়োগ
বিহাৰ বিধানসভাৰ সাধাৰণ নিৰ্বাচন আৰু বিভিন্ন ৰাজ্যৰ উপ-নিৰ্বাচন-২০২০ৰ ভোট গণনাৰ পৰিণাম বিস্তাৰৰ ব্যৱস্থা-১০ নবেম্বৰ, ২০২০ত
09 NOV 2020 6:10PM by PIB Guwahati
বিহাৰ বিধানসভাৰ সাধাৰণ নিৰ্বাচন আৰু বিভিন্ন ৰাজ্যৰ উপ-নিৰ্বাচনৰ পৰিণাম আৰু ধাৰা সকলো ভোট গণনা কেন্দ্ৰৰ উপৰি নিম্নোল্লিখিত স্থানতো ১০ নবেম্বৰ, ২০২০ত পুৱা ৮ বজাৰ পৰা উপলব্ধ হ'ব।
১। ভাৰতৰ নিৰ্বাচন আয়োগৰ ৱেবছাইট https://results.eci.gov.in/ত ভোট গণনাৰ পৰিণাম প্ৰদৰ্শন কৰা হ'ব আৰু প্ৰত্যেক নিৰ্বাচন ক্ষেত্ৰৰ ভোট গণনাৰ প্ৰতিটো পৰ্যায়ৰ পৰিণাম প্ৰদৰ্শন কৰিবৰ বাবে কেইমিনিট মানৰ অন্তৰে অন্তৰে আপডেট কৰা হ'ব।
২৷ ভোট গণনাৰ পৰিণাম গুগল প্লে ষ্ট'ৰ আৰু এপ্পল এপ ষ্ট'ৰত উপলব্ধ হ'ব। ''ভোটাৰ হেল্পলাইন'' মোবাইল এপৰ দ্বাৰাও পাব পাৰে।
ৱেবছাইট/মোবাইল এপ ছিষ্টেম, ৰিটাৰ্ণিং বিষয়াৰ দ্বাৰা তেওঁলোকৰ সংশ্লিষ্ট গণনা কেন্দ্ৰৰ শেহতীয়া তথ্য প্ৰদৰ্শন কৰা হ'ব। নিৰ্বাচন আয়োগে ৰিটাৰ্ণিং বিষয়াৰ দ্বাৰা ছিষ্টেমত অন্তৰ্ভুক্ত নিজৰ সংশ্লিষ্ট ভোট গণনা কেন্দ্ৰৰ তথ্য প্ৰদৰ্শন কৰিব।

Election Commission
Arrangements for the dissemination of result trends for General Election to the Legislative Assembly of Bihar & Bye-Elections of various States, 2020 - 10th November 2020
09 NOV 2020 6:10PM by PIB Delhi
The result trends to Bihar Assembly and Bye-elections will be available w.e.f 8 AM, 10.11.2020 on the following places apart from all the counting centres.
1. https://results.eci.gov.in/ The results are displayed on the website of the Election Commission of India and are updated every few minutes to display the current round wise results of each constituency
2. The results are also available from the “Voter helpline” Mobile app available at Google Play Store and Apple App Store.
The website / mobile app will display information filled in the system by the Returning Officers from their respective Counting Centers. The ECI will be displaying the information as being filled in the system by the Returning Officers from their respective Counting Centers.