ইলেক্সন কমিসন
বিহার বিধানসভাগী জেনরেল ইলেক্সন অমসুং তোঙান তোঙানবা রাজ্যশিংগী বায়-ইলেক্সন-২০২০গী ভোৎ মশিং থিবগী ফল শন্দোক্নবগী থৌরাং – নবেম্বর ১০, ২০২০
09 NOV 2020 6:10PM by PIB Imphal
বিহার বিধানসভাগী জেনরেল ইলেক্সন অমসুং তোঙান তোঙানবা রাজ্যশিংগী বায়-ইলেক্সনগী ফল ভোৎ থিফম পুম্নমক্কা লোইননা মখাদা পীরিবা মফমশিং অসিদসু নবেম্বর ১০, ২০২০গী অয়ুক্কী পুং ৮দগী ফংবীগনি।
১. ভারতকী ইলেক্সন কমিসনগী ৱেবসাইৎ https://results.eci.gov.in/দা ভোৎ মশিং থিবগী ফল শন্দোকই অমসুং বিধানসভা কেন্দ্র খুদিংমক্কী মশিং থিবগী তাঙ্কক খুদিংমক্কী ফল মিনিৎ খরগী মনুংদা অপদেৎ তৌদুনা শন্দোকই।
২. ফল অসি গুগল প্লে স্তোর অমসুং এপ্পল এপ স্তোরদা ফংবা “ভোতর হেল্পলাইন” মোবাইল এপতগীসু ফংবীগনি।
ৱেবসাইৎ/মোবাইল এপনা রিতর্নিং ওফিসরশিংনা মখোয়গী মরী লৈনবা মশিং থিফমদগী সিস্তেমদা হাপকৎলকপা ৱারোল অদু উৎকনি। ই.সি.আই.না রিতর্নিং ওফিসরশিংনা মখোয়গী মরী লৈনবা মশিং থিফমদগী সিস্তেমদা হাপকৎলকপা ৱারোল মতুং ইন্না ই-পাউ শন্দোক্কনি।

Election Commission
Arrangements for the dissemination of result trends for General Election to the Legislative Assembly of Bihar & Bye-Elections of various States, 2020 - 10th November 2020
09 NOV 2020 6:10PM by PIB Delhi
The result trends to Bihar Assembly and Bye-elections will be available w.e.f 8 AM, 10.11.2020 on the following places apart from all the counting centres.
1. https://results.eci.gov.in/ The results are displayed on the website of the Election Commission of India and are updated every few minutes to display the current round wise results of each constituency
2. The results are also available from the “Voter helpline” Mobile app available at Google Play Store and Apple App Store.
The website / mobile app will display information filled in the system by the Returning Officers from their respective Counting Centers. The ECI will be displaying the information as being filled in the system by the Returning Officers from their respective Counting Centers.