ঙাকশেল মন্ত্রালয়
সাইনিক স্কুলশিংদা এদমিসন (একাদেমিক সেসন ২০২১-২২)
07 NOV 2020 8:59AM by PIB Imphal
নেস্নেল তেস্তিং এজেন্সি (এন.তি.এ.) না ওল ইন্দিয়া সাইনিক স্কুলস এন্ত্রান্স এতজামিনেসন -২০২১ (এ.আই.এস.এস.ই.ই.) ২০২১গী জানুৱারীগী ১০ (নোংমাইজিং) নুমিৎতা স্তেত ২৩ অমসুং য়ুনিয়ন তেরিতোরি ১দা সাইনিক স্কুলশিং ৩৩দা ক্লাস ৬ অমসুং ৯গী মিং চন্নবগীদমক পাংথোক্কনি। ওনলাইনগী এপ্লিকেসন অসি ২০২০গী ওক্তোবর ২০দগী হৌরগা ২০২০গী নবেম্বরগী ১৯দা লোইশিনগনি। কেন্দিদেৎশিংনা এপ্লিকেসন অসি ৱেবসাইত https://aissee.nta.nic.in রেজিস্তর তৌরবা মতুংদা থাজিনগদবনি। মরীক চুম্বা বুলেতিন অমা এন.তি.এ.গী সাইত www.nta.ac.in অসিদা ফংবিগনি। একাদেমিক সেসন ২০২১-২০২২দগী এদমিসন্দা ও.বি.সি.এন.সি.এল. কেতগরিগী রির্জাবেসন অসি হৌদোক্লগনি। হৌজিক সাইনিক স্কুলশিং ৩৩গী ক্লাস ৬ মিং চনবদা নুপীমচা কেন্দিদেৎ য়াওবা য়ারে।

Ministry of Defence
ADMISSIONS TO SAINIK SCHOOLS (ACADEMIC SESSION 2021-22)
07 NOV 2020 8:59AM by PIB Delhi
The National Testing Agency (NTA) would be conducting the All India Sainik Schools Entrance Examination-2021 (AISSEE) on 10 Jan 2021 (Sunday) for admissions to Classes VI and IX in 33 Sainik Schools spread across 23 States and one Union Territory. The process of online applications which started on 20 October 2020 will close on 19 November 2020. Candidates are required to submit their applications after registering on the website https://aissee.nta.nic.in. A detailed information bulletin is also available on the NTA site- www.nta.ac.in. From the academic session 2021-22, reservation in admission for OBC-NCL category has been introduced. Girl candidates are now eligible for admission to Class VI in all 33 Sainik Schools.