President's Secretariat
President of India pays homage to Sardar Vallabhbhai Patel on his Birth Anniversary
31 OCT 2020 12:37PM by PIB Delhi
The President of India, Shri Ram Nath Kovind, paid homage to Sardar Vallabhbhai Patel on his birth anniversary at Rashtrapati Bhavan today (October 31, 2020). The President and officials of Rashtrapati Bhavan paid floral tributes in front of a portrait of Sardar Vallabhbhai Patel.
Earlier this morning, the President visited Sardar Patel Chowk in New Delhi to pay homage before the statue of Sardar Vallabhbhai Patel.

ৰাষ্ট্ৰপতি সচিবালয়
জন্ম বাৰ্ষিকীত চৰ্দাৰ বল্লভভাই পেটেললৈ শ্ৰদ্ধাঞ্জলি ভাৰতৰ ৰাষ্ট্ৰপতিৰ
31 OCT 2020 12:37PM by PIB Guwahati
চৰ্দাৰ বল্লভভাই পেটেলৰ জন্ম বাৰ্ষিকী উপলক্ষে আজি (৩১ অক্টোবৰ, ২০২০) ৰাষ্ট্ৰপতি ভৱনত তেখেতলৈ শ্ৰদ্ধা নিবেদন কৰে ভাৰতৰ ৰাষ্ট্ৰপতি শ্ৰী ৰাম নাথ কোবিন্দই। ৰাষ্ট্ৰপতিগৰাকী আৰু ৰাষ্ট্ৰপতি ভৱনৰ বিষয়া-বৰ্গই চৰ্দাৰ বল্লভভাই পেটেলৰ এখনি প্ৰতিচ্ছবিত পুষ্পাঞ্জলি অৰ্পণ কৰে।
পূৰ্বে পুৱাৰ ভাগত, ৰাষ্ট্ৰপতিগৰাকীয়ে নতুন দিল্লীৰ চৰ্দাৰ পেটেল চ’কত উপস্থিত হৈ চৰ্দাৰ বল্লভভাই পেটেলৰ প্ৰতিমূৰ্তিৰ সন্মুখত শ্ৰদ্ধা জনাইগৈ।