নহারোল অমসুং শান্ন-খোৎনবগী মন্ত্রালয়
সাইনা তেবল তেনিসকী নেস্নেল কোচিং কেম্পগী অয়াবা পীখ্রে, তি.তি.এফ.আই.না সোনীপত্তা কেম্প পাঙথোক্কনি
24 OCT 2020 5:42PM by PIB Imphal
স্পোর্তস ওথোরিতী ওফ ইন্দিয়ানা তেবল তেনিসকী নেস্নেল কোচিং কেম্প পাঙথোক্নবা অয়াবা পীখ্রে, হায়রিবা অসি ওক্তোবর ২৮দগী হৌদুনা দিসেম্বর ৮ ফাওবা পাঙথোক্কনি। শান্নরোয় ১১ (নুপা ৫, নুপী ৬) অমসুং সপ্পোর্ত স্তাফ মরি য়াওবা কেম্প অসি তেবল তেনিস ফেদরেসন ওফ ইন্দিয়ানা দিল্লী পব্লিক স্কুল, সোনীপত্তা পাঙথোক্কনি। কেম্প অসিগীদমক পুন্না চংগদবা চাউরাক্না লুপা লাখ ১৮(এয়র ত্রেবেল অমসুং মেদিকেলগী চাদিং য়াওরগা)গা লোয়ননা অয়াবা পীখি।
কেম্পতা য়াওরিবা মীওইশিংনা দি.পি.এস. সোনীপতকী রেসিদেন্সিএল ফেসিলিতীশিংদা লৈগনি। স্পোর্তকী ওইবা থবক থৌরমশিং অমুক হন্না হৌনবা স্পোর্তস ওথোরিতী ওফ ইন্দিয়ানা শেম্বা স্তেন্দর্দ প্রোতোকলশিং অদু কেম্প অসিনা ঙাক্না চৎকনি। চহি অসিগী মার্চতা কোরোনাভাইরসনা মরম ওইদুনা লৈবাক শিনবা থুংনা থমখিবা লোকদাউনগী মতুংদা পাঙথোকপা তেবল তেনিসকী অহানবা নেস্নেল কেম্প ওইরগনি।
কম্মনৱেল্থ গেম্সকী মরিরক সনাগী তকমান ফংলকখ্রবা অচন্তা সরত কমলনা নুপাগী ত্রেনিং গ্রুপকী শরুক অমা ওইগনি, মহাক্কা লোয়ননা মনুশ শহা, মানব থক্কর, সুধন্সু গ্রোবর অমসুং জুবিন কুমার য়াওগনি। নুপীগী ত্রেনিং গ্রুপতা অনুশা কুতুম্বলে, দিয়া চিতলে, সুথির্থা মুখ্রজী, অর্চানা কমাথ, তাকেমে সরকার অমসুং কৌশানি নাথ য়াওগনি।
অর্চানা কমাথ, তার্গেৎ ওলেম্পিক পোদিয়ম স্কিম দিবেলপমেন্ত গ্রুপকী শরুক অমা ওইরিবা অমসুং য়ং ওলেম্পিক্স ২০১৮গী সেমিফাইনেলিস্ত অমসু ওইরিবা অসিনা কেম্পকী এনভাইরনমেন্তদা অমুক হল্লক্তুনা মহাক্কী তিমমেৎশিং মতম কুইরবগী তুংদা উবা ফংবা অসিদা হরাওবা পোক্লি, “ঐহাক বেঙ্গলুরুদা য়ুমদা ত্রেনিং তৌরি অদুবু মতম কুইরবগী তুংদা ভারতকী ইরৈবাকচাশিং উবা ফংদুনা মখোয়গা ত্রেন তৌমিনগদবা কেম্পকী এনভাইরনমেন্ত অমদা হল্লকপা ফংবা অসি নুংঙাইবা পোকই।” কমাথনা হায়খি মহাক্কী মরু ওইবা পান্দমদি ওলেম্পিক্কীদমক ক্বালিফাই ওইদুনা মদুদা শানবা অসিনিম থা কয়া অসি মহাক্না হৌজিক ওইরিবা অসিদা মীৎয়েং চংদুনা হোৎনরি অমসুং তুংদা মেৎচ অমা শানবা ফংনবা খল্লি।
ভারতনা তেবল তেনিস্ত মাই পাক্না শান্নখি অমদি হন্দক্তা ২০১৮গী কম্মনৱেল্থ গেম্সতা তকমান ৮ ফংখি লোয়ননা চহি অসিমক্কী এসিয়ন গেম্সতা অহানবা ওইনা তকমানশিং ফংলকখি।

Ministry of Youth Affairs and Sports
SAI approves national coaching camp for Table Tennis, TTFI to conduct camp in Sonepat
24 OCT 2020 5:42PM by PIB Delhi
The Sports Authority of India has approved the national coaching camp for Table Tennis, which will commence on 28th October till 8th December. The camp comprising 11 players (5 male, 6 female) and four support staff will be conducted by the Table Tennis Federation of India at the Delhi Public School, Sonepat. The camp has been sanctioned at a total cost of approximately Rs. 18 Lakhs (plus air travel and medical expenses).
Campers will be staying in the residential facilities at DPS, Sonepat. The camp will abide by the Standard Operating Procedures set up by the Sports Authority of India for the resumption of sporting activities. This will be the first national camp for Table Tennis that will be held after the announcement of the nationwide lockdown due to coronavirus in March this year.
Four-times Commonwealth Games gold medalist Achanta Sharath Kamal will be a part of the men’s training group where he will be joined by Manush Shah, Manav Thakkar, Sudhanshu Grover and Jubin Kumar. The women’s training group will comprise of Anusha Kutumbale, Diya Chitale, Suthirtha Mukherjee, Archana Kamath, Takeme Sarkar and Kaushani Nath.
Archana Kamath who is a part of the Target Olympic Podium scheme development group and a semifinalist at the 2018 Youth Olympics is happy to be returning to a camp environment and getting to see her teammates after a long time, “I had been training at home in Bengaluru but looking forward to return to a camp environment where I can get to see my compatriots in the Indian team after a long time and train with them.” Kamath added that while her ultimate goal is to qualify for the Olympics and play in them, for the moment she is just focusing on the present and thinking of one match at a time.
India have performed very well in Table Tennis in recent times winning 8 medals at the 2018 Commonwealth Games as well as winning medals for the first time ever at the Asian Games the same year.