রোদ ত্রান্সপোর্ত অমসুং হাইৱে মন্ত্রালয়
শ্রী গারকরিনা অসামদা হয়েং লৈবাকসিগী অহানবা মল্তি-মোদেল লোজিস্তিক পার্ককী উরেপ উয়ুং তমগদৌরি
19 OCT 2020 6:02PM by PIB Imphal
রোদ ত্রান্সপোর্ত অমসুং হায়ৱেজকী কেন্দ্র মন্ত্রী শ্রী নিতিন গারকরিনা হয়েং অসামদা লৈবাকসিগী অহানবা মল্তি-মোদেল লোজিস্তিক পার্ক্কী উরেপ উয়ুং ভর্চুএল ওইনা তমগদৌরি‍। থৌরম অদু চীফ মিনিস্তর শ্রী সর্বনন্দ সোনোৱালনা থৌরম মপু ওইগনি অমদি কেন্দ্রগী এম.ও.এস. দোক্তর জিতেন্দ্র সিংহ, জেনেরেল (রিতাইয়র্দ) দোক্তর ভি.কে. সিংহ অমসুং শ্রী রামেস্বর তেলি, স্তেৎ অদুগী মন্ত্রীশিং, পার্লিয়ামেন্তকী মেম্বরশিং, এম.এল.এ.শিং অমসুং কেন্দ্র অমসুং স্তেতকী মকোক থোংবা ওফিসিএলশিংনা শরুক য়াগনি‍।
লুপা করোর ৬৯৩.৯৭গী পার্ক অসিনা মীয়ামদা নোংথক, কংফাল অমসুং ঈশিং লম্বীগা হকথেংননা শম্নহনগনি‍। মসি ভারত লৈঙাক্কী ৱাখল চাউরবা ভারতমালা পরিয়োজনাগী মখাদা শেমগৎকদবনি‍।

Ministry of Road Transport & Highways
Shri Gadkari to lay foundation stone for country's first multi-modal logistic park in Assam tomorrow
19 OCT 2020 6:02PM by PIB Delhi
Union Minister for Road Transport and Highways Shri Nitin Gadkariwill virtually lay the foundation stone for the first-ever multi-modal logistic park in Assam tomorrow. The event will bepresided over by the Chief Minister Shri SarbanandaSonowal, and will be attended by and Union MoSs Dr Jitendra Singh, Gen (Retd) Dr V K Singh and Shri RameshwarTeli, Ministers from the State, Members of Parliaments, MLAs and senior officers from the Centre and the State.
The Rs 693.97 crorepark will provide direct connectivity to air, road, rail and waterways to the people. It will be developed under the ambitious BharatmalaPariyojana of the Government of India.