শেল-থুম মন্ত্রালয়
ভোদাফোন অর্বিত্রেসন অপীলগী মতাংদা ফাইনান্স মিনিস্ত্রিনা শেংদোকপা
15 OCT 2020 1:49PM by PIB Imphal
ফাইনান্স মিনিস্ত্রিনা ঙসি হায়খি মদুদি ভোদাফোন অর্বিত্রেসন এৱার্দকী মতাংদা অপীল তৌদনবা এত্তোরনি জেনেরেলনা অনিংবা ৱাখল্লোন ফোঙদোক্লে হায়না ৱাখলনা শাগৎপা পাউ অমা মেদিয়া খরদা ফোঙলিবা অসি মপুংফানা অরানবনি অমসুং য়ুম্ফম অমতা য়াওদবনি।
ফাইনান্স মিনিস্ত্রিনা হায়খি হায়রিবা এৱার্দ অদুগা লোয়ন্না অতৈ খুদোংচাবা পুম্নমক মিনিস্ত্রিগী মখাদা য়েংশিল্লি অমসুং অসিগুম্বা য়েংশিল্লিবা অসিদা য়ুম্ফম ওইরগা মখা তানা পায়খৎকদবা থবকশিংগী ৱারেপ লৌগনি।

Ministry of Finance
Ministry of Finance clarification on Vodafone arbitration appeal
15 OCT 2020 1:49PM by PIB Delhi
A speculative news story being circulated in some section of media claiming that Attorney General has given opinion in favour of not appealing in the Vodafone Arbitration award is totally incorrect and without any factual basis.
Award along with all options are under examination within the Ministry and further course of action will be decided based on such examination.