রেলৱে মন্ত্রালয়
রেলৱেগা মিনিস্ত্রীনা জুরা ১৯৬কী “ফেস্তিবেল স্পেসিএল”গী থবকশিং অয়াবা পীখ্রে
মসিগী ফেস্তিবেলগী অখন্নবা ত্রেন অসি ২০২০গী ওক্তোবরগী ২০দগীনা ২০২০গী ওক্তোবরগী ৩০ ফাওবা হাংগনি
ফেস্তিবেলগী অখন্নবা ত্রেন অসিগী ফেয়র অসি অখন্নবা ত্রেন অদুদা পীরিবা অদুগা মান্নগনি
13 OCT 2020 6:45PM by PIB Imphal
ফেস্তিবেলগী অচিনবা কোক্নবা রেলৱে মিনিস্তরনা জুরা ১৯৬কী (৩৯২ ত্রেনশিং) “ফেস্তিবেল স্পেসিএল”গী থবকশিং তৌন্নবা হায়বদি ২০২০গী ওক্তোবরগী ২০দগীনা ২০২০গী ওক্তোবরগী ৩০ ফাওবা চৎন্নবা অয়াবা পীখ্রে। ফেস্তিবেলগী অখন্নবা ত্রেন অসিগী ফেয়র অসি অখন্নবা ত্রেন অদুদা পীরিবা অদুগা মান্নগনি
জোনেল রেলৱেগীদি মখোয়গী শেদ্যুল অসি মাংজৌননা খংহনগনি।
ত্রেনশিং অদু মখাগী লিঙ্ক অসিদা পীরি
অয়াবা পীখ্রবা জুরা ১৯৬কী ত্রেন

Ministry of Railways
Ministry of Railways approves 196 pairs of “Festival Special” services
These Festival Special trains will be operated between 20th October 2020 and 30th November 2020
The fare for these Festival Special services shall be that applicable for special trains
13 OCT 2020 6:45PM by PIB Delhi
To clear the festive rush, Ministry of Railways has approved 196 pairs (392 trains) of “Festival Special” services over Indian Railways to be operated from 20th October 2020 to 30th November 2020. The fare for these Festival Special services shall be that applicable for special trains.
Zonal Railways will notify their schedule well in advance.
The list of the trains is attached in the link given below.
Link of 196 pairs trains approved.