মন্ত্রীমন্দল
মন্ত্রীমন্দলনা কেপাসিতী বিল্দিং, রিসর্স অমসুং দিবেলপমেন্ত অমসুং তুং কোইনা চৎপা য়াবা লৈনুংগী ঈশিংগী থৌরাংদা অপুনবা ওইনা চৎমিন্ননবা ভারত অমসুং ওস্ত্রেলিয়ানা য়ানচেদা খুৎয়েক পীনবদা অয়াবা পীখ্রে
14 OCT 2020 4:53PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ময়াই তাংবল লৌদুনা ফমখিবা কেন্দ্রগী কেবিনেৎকী মফমদা সেন্ত্রেল গ্রাউন্দৱাতর বোর্দ (সি.জি.দব্ল্যু.বি.), দিপার্ত্মেন্ত ওব ৱাতর রিসোর্স, রিভর দিবেলপমেন্ত অমসুং গঙ্গা রিজুবেনেসন, ভারত অমসুং মেনেজিং এক্বিফর রিচার্জ অমসুং সস্তেনিং গ্রাউন্দৱাতরবু খুঙ্গংগী থাক্তা শেমগৎপা (মার্ভি) পার্তনর্স, ওস্ত্রেলিয়ানা ওক্তোবর ২০১৯দা মেমোরেন্দম ওব অন্দর্স্তেন্দিং (এম.ও.য়ু.) অমা খুৎয়েক পীনখিবগী মতাংদা পাউদমখি।
য়ানৱারোল অদু লৈমাই অমসুং লৈনুংগী ঈশিং ত্রেনিং, এজুকেসন অমসুং রিসর্চতা মতেং পাংনদুনা লৌউশিংউ, অর্বান, ইন্দস্ত্রিএল অমসুং ইনভাইরোন্মেন্তকীদমক ঈশিং শোইদনা ফংহন্নবগীদমক খুৎয়েক পীনখিবনি।

Cabinet
Cabinet approves MoU between India and Australia for collaboration in capacity building, research and development and making impact for sustainable groundwater management
14 OCT 2020 4:53PM by PIB Delhi
The Union Cabinet, chaired by the Prime Minister, Shri Narendra Modi was apprised of a Memorandum of Understanding (MoU) signed between Central Ground Water Board (CGWB), Department of Water Resources, River Development and Ganga rejuvenation, India and Managing Aquifer Recharge and Sustaining Groundwater use through village-level intervention (MARVI) PARTNERS, Australia in October, 2019.
The MoU has been signed to promote cooperation in surface and groundwater training, education and research to achieve water security for agricultural, urban, industrial and environmental purposes.