উপ-ৰাষ্ট্ৰপতি সচিবালয়
উপ-ৰাষ্ট্ৰপতিৰ কভিড-১৯ পৰীক্ষাৰ ফলাফল নিগেটিভ, আশা কৰা হৈছে শীঘ্ৰে স্বাভাৱিক কাম-কাজ আৰম্ভ কৰিব পাৰিব
12 OCT 2020 4:57PM by PIB Guwahati
উপ-ৰাষ্ট্ৰপতি শ্ৰী এম ভেংকায়া নাইডুৰ কভিড-১৯ পৰীক্ষাৰ ফলাফল আজি নিগেটিভ পোৱা গৈছে। ২৯ ছেপ্টেম্বৰত কভিড-১৯ত আক্ৰান্ত হোৱাৰ পৰা তেওঁ হোম কোৱাৰেণ্টাইনত আছিল।
এইমছৰ চিকিত্সকৰ দলে আজি নিয়মানুসৰি আৰটি-পিচিআৰ পৰীক্ষা সম্পন্ন কৰে। উপ-ৰাষ্ট্ৰপতি আৰু তেওঁৰ পত্নী শ্ৰীমতী উষা নাইডুৰ কভিড-১৯ পৰীক্ষাৰ ফল নিগেটিভ পোৱা গৈছে।
শ্ৰী নাইডু বৰ্তমান সুস্থ আৰু চিকিত্সকৰ পৰামৰ্শ অনুসৰি অতি শীঘ্ৰে তেওঁ পুনৰ স্বাভাৱিক কাম-কাজ আৰম্ভ কৰিব পাৰিব। যিসকলে তেওঁৰ মংগল কামনা কৰিছিল তেওঁলোক আটাইকে তেওঁ ধন্যবাদ জ্ঞাপন কৰে।

Vice President's Secretariat
Vice President tests negative for COVID-19, expected to resume normal activities soon
12 OCT 2020 4:57PM by PIB Delhi
The Vice President, Shri M Venkaiah Naidu has tested negative for COVID-19 today. He has been under home-quarantine after he was diagnosed with COVID-19 on 29th September, 2020.
As per today’s RT-PCR test conducted by a medical team from AIIMS, both the Vice President and his wife, Smt. Usha Naidu have tested negative for COVID-19.
Shri Naidu is in good health and is expected to resume normal activities soon as per doctors' advice. He thanked all those who prayed for his well-being.