য়ুমলৈ-কৈরৈ মন্ত্রালয়
কেন্দ্রগী গৃহ মন্ত্রী শ্রী অমিত শাহনা লৈখিদ্রবা কেন্দ্র মন্ত্রী শ্রী রাম বিলাসগী দিল্লীদা লৈবা ময়ুমদা লৈখিদ্রবা লুচিংবা অদুগী মফমদা মহাক্কী অরোয়বা ইকায়খুম্নবা উৎননবা ঙসি চৎখ্রে
পাসৱান জীবু মতম পুম্নমক্তা চীং লেম্বা মীওই অমা ওইনা অমদি মীয়ামগী য়াইফনবগা মরী লৈনবা মহাক্কী থবকশিংগীদমক্তা নীংশিংদুনা লৈহৌরগনি হায়না কেন্দ্রগী গৃহ মন্ত্রীনা হায়খি
09 OCT 2020 2:39PM by PIB Imphal
কেন্দ্রগী গৃহ মন্ত্রী শ্রী অমিত শাহনা ঙসি নই দিল্লীদা লৈবা লৈখিদ্রবা কেন্দ্র মন্ত্রী শ্রী রাম বিলাসকী ময়ুমদা লৈখিদ্রবা লুচিংবা অদুগী মফমদা মহাক্কী অরোয়বা ইকায়খুম্নবা উৎননবা চৎখ্রে‍।
শ্রী অমিত শাহনা মহাক্না লৈখিদ্রবা কেন্দ্র মন্ত্রীগী ময়ুমদা চৎলুরবা মতুংদা ত্বীত অমদা ফোঙদোকখি, “ঐখোয়গী সেনিয়র কেন্দ্র মন্ত্রী শ্রী রাম বিলাস পাসৱান জীগী মফমদা শ্রদ্ধাঞ্জলি কৎলুরে‍। পাসৱান জীবু মতম পুম্নমক্তা চীং লেম্বা মীওই অমা ওইনা অমদি মীয়ামগী য়াইফনবগা মরী লৈনবা মহাক্কী থবকশিংগীদমক্তা নীংশিংদুনা লৈহৌরগনি‍। তাইবঙ মপুনা মহাকপু চানবিসনু অমদি মহাক্কী ইমুং মনুংদা মাঙজবা অসিগী অৱাবা চৈনা খাঙবা ঙম্বগী পাঙ্গল পীনবিসনু‍।”

Ministry of Home Affairs
Union Home Minister, Shri Amit Shah visits residence of the Late Union Minister, Shri Ram Vilas in New Delhi today to pay his last respects to the departed leader
Union Home Minister says Paswan Ji will always be remembered as a person having gentle behavior and for his work related to public welfare
09 OCT 2020 2:39PM by PIB Delhi
Union Home Minister, Shri Amit Shah visits residence of the Late Union Minister, Shri Ram Vilas in New Delhi today to pay his last respects to the departed leader.
Shri Amit Shah after his visit to the residence of the Late Union Minister’s residence in a tweet said, “Paid tribute to our senior Union Minister, Shri Ram Vilas Paswan ji. Paswan ji will always be remembered as a person having gentle behavior and for his work related to public welfare. May the grace of God be on him and may his family have the strength to bear this loss”.