ঙাকশেল মন্ত্রালয়
এয়র মার্শেল বিক্রম সিংহনা এস.এ.এস.ও. ঐচ.ক্যু. দবল্যু.এ.সি. আই.এ.এফ.কী ফম লৌখ্রে
02 OCT 2020 12:27PM by PIB Imphal
এয়র মের্শেল বিক্রম শিংহনা ওক্তোবর ১, ২০২০দা হেদক্বার্তরস ৱেস্তর্ন এয়র কম্মান্দগী সেনিয়র এয়র স্তাফ ওফিসারগী ফম পায়বা হৌখ্রে।
মহাক অসি দিসেম্বর ২১, ১৯৮৪দা ফাইতর স্ত্রীমদা থবক চঙখিবনি। এয়র মার্শেল অসিনা খা-অফ্রিকাদা ফ্লায়িং ইন্সত্রক্তর কোর্স, এক্সপেরিমেন্তেল ফ্লাইৎ তেস্ত কোর্স অমসুং স্তাফ কোর্স য়াওদ্রিঙৈদা এম.আই.জি.-২১ অমসুং মিরাজ-২০০০ এয়রক্রাফৎশিং পায়রমখি। মহাক্না নেস্নেল ফ্লাইৎ তেস্ত সেন্তর ফ্লাইৎ তেস্ত দ্যুতী তৌরমখি, এয়র ফোর্স স্তেসন কম্মান্দ তৌরমখি, এয়র হেদক্বার্তরদা তোঙান তোঙানবা স্তাফকী থবকশিং তৌরমখি অমসুং রসিয়াগী মোস্কোদা এয়র এতেচী ওইনসু লৈরমখি। মহাক্না হৌজিক পায়রিবা ফম অসিগী মমাংদা ইন্তিগ্রেতেদ দিফেন্স স্তাফ হেদকার্তরদসু থবক তৌরমখি অমসুং এয়র হেদকার্তরদা এয়র স্তাফ (প্লান্স)কী এসিস্তেন্ত চীফ ওইনা থবক তৌরম্মি।

Ministry of Defence
AIR Marshal Vikram Singh Takes over as SASO HQ WAC IAF
02 OCT 2020 12:27PM by PIB Delhi
Air Marshal Vikram Singh took over as Senior Air Staff Officer, Headquarters Western Air Command on 01 Oct 20.
He was commissioned into the fighter stream on 21 December 1984. The Air Marshal flew MiG-21 and Mirage-2000 aircraft before undergoing the Flying Instructor's Course, Experimental Flight Test Course and Staff Course at Pretoria, South Africa. He has performed Flight Test duties at the National Flight Test Centre, commanded an Air Force Station, served in various staff appointments in Air Headquarters and has been the Air Attache at Moscow, Russia. He has also served at the Integrated Defence Staff Headquarters and was Assistant Chief of the Air Staff (Plans) at Air Headquarters before taking over the present appointment.